Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-10 18:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın sevilen aksesuar ürün serisi olan AirPods modellerine yönelik yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak AirPods 2 serisi piyasaya giriş yapan şirketin şimdi ise AirPods 3 modeli hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Şirketin popüler kulaklık modeli olan AirPods, sunmuş olduğu yenilikler ile dikkat çekmeye devam ediyor. AirPods’un son yeni versiyonun da hazne için kablosuz şarj desteği öne çıkan yenilikler olarak bulunmuştu. Ancak şirketin asıl önemli yenilikleri AirPods 3 ile beraber sunması bekleniyor. İfade edilenlere göre yıl sonunda tanıtılması beklenen bu yeni modelde IP sertifikası ile beraber suya karşı dayanıklı olması bekleniyor. Şuan için bulunan sürümler de yine suya karşı oldukça dayanıklı bir yapıda bulunuyor. Fakat yeni sürümde resmi olarak suya karşı yalıtım önlemlerinin alınması bekleniyor.

AirPods 3 Hakkında İlk Detaylar

Microsoft'tan AirPods'a Rakip GeliyorMicrosoft'tan AirPods'a Rakip Geliyor

En önemli yenilik suya karşı dayanıklılık haricinde var olan tasarımda da bazı değişiklikler olması bekleniyor. Diğer yandan AirPods 3 modelinin yüksek bir ihtimalle gürültü engelleme özelliğiyle piyasaya girmesi bekleniyor. Gürültü engelleme özelliği sayesinde daha çok sabit gürültülü ortamlarda kulaklık bu sesi engelleyecek ve kullanıcılar müzik veya ses deneyimini rahat bir şekilde sürdürmeye devam edecekler.

Şirketin önümüzdeki dönemde sadece AirPods 3 modelini değil ayrıca kablosuz kafa üstü bir kulaklık modeli de geliştirdiği düşünülüyor. Bu modelde yine gürültü engelleme de oldukça iyi bir model olacak.


AirPods'ta Şarj Olmama Sorunu Nasıl Düzeltilir?AirPods'ta Şarj Olmama Sorunu Nasıl Düzeltilir?
Android ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods SeçenekleriAndroid ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods Seçenekleri

PAYLAŞ