Apple AirPods 2'nin özellikleri - Haberler - indir.com

Apple AirPods 2'nin özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Birçok popüler şirket MWC 2018 kapsamında boy gösterirken teknoloji devi Apple sessizliğini korumaya devam ediyor. Bu yıl yeni iPhone modelleri ile beraber birçok yeni ürünü gelecek olan şirketin yeni nesil kulaklık modeli olan AirPods 2 hakkında önemli detayların yer aldığı yeni bir rapor ortaya çıktı. Bu yeni kablosuz kulaklık modelleri daha uzun ömürlü olacağı belirtiliyor. Bir süre önce AirPods 2 serisinin çıkış tarihine yönelik detayları sizlere aktarmıştık. Şimdi ise yeni kablosuz kulaklık modelinin neler sunabileceğine ve özelliklerine bakalım.

AirPods 2 serisinde W2 çiği yer alacak ve şuan Apple Watch 3 serisinde yer alan bu kablosuz çip ile AirPods'ta bulunan W1 modeline göre Wifi ve Bluetooth'da %50 daha fazla verim sağlanacak. Diğer yandan yüksek bir kablosuz bağlantı hızı sunulurken Apple'ın bu çipi yeni kablosuz kulaklık modelinde kullanması bekleniyor. Geliştirilme aşamasında olan W3 çipinin ise yeni nesil akıllı saatlerde bulunacağı belirtiliyor.

AirPods 2'de yer alacak özelliklere bakacak olursak modelde gürültü giderme özelliği haricinde su ve toza karşı dayanıklılık bulunacak. Ayrıca yeni kulaklıkların daha uygun fiyatlı satış etiketine sahip olması bekleniyor. Pazarın iddialı kablosuz kulaklıklarından olacak AirPods 2 serisini yakın zamanda resmi olarak görebiliriz.





PAYLAŞ