Apple AirPods 2 yeni rengine kavuştu - Haberler - indir.com

Apple AirPods 2 yeni rengine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 16:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bu yıl çıkaracağı yeni kablosuz kulaklığı Apple AirPods 2, beyaz haricinde bir renk seçeneği daha sunacak.

Apple hayranlarının çok uzun bir süreden beri beklediği AirPods 2 kablosuz kulaklığının, bu yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Apple’ın bu yıl çıkacak olan AirPods 2 kablosuz kulaklığı hakkında, bugüne kadar pek çok detay gün yüzüne çıktı. Çıkacağı güne kadar da yeni bilgiler gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Kısa bir süre önce, Apple Airpods 2’nin, İlkbahar aylarında tanıtılabileceği ve ardından da satışa sunulabileceği haberini aktarmıştık. Şimdi ortaya çıkan bir bilgi, AirPods 2 bekleyenlerin ilgisini çok fazla çekecek. Elde edilen verilere bakılırsa, yeni kablosuz kulaklık bu kez beyaz dışında bir renk seçeneği daha sunacak.

Apple Airpods 2'den beklenen haber geldiApple Airpods 2'den beklenen haber geldi

AirPods 2, siyah renk seçeneği ile birlikte gelecek

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığına dair, MySmartPrice tarafından yayınlanan raporlara bakılırsa, yeni kulaklık İlkbahar aylarında, AirPower kablosuz şarj ünitesi satışa çıkacak. Bunun yanında elde edilen bir diğer bilgi de kulaklığın beyazın yanında siyah renk seçeneğine de sahip olacağı yönünde.

Daha önce, yeni kulaklığın kablosuz şarj desteğine sahip olmayacağı iddia edilmişti. Fakat çıkan rapordaki bilgiler, bu tezi çürüttü. Kulaklıkta, teknoloji devinin kullandığı kaplama, kulaklığın daha kolay tutunmamasını ve kayma probleminin önüne geçmesini sağlayacak. İkinci renk seçeneği ve kablosuz şarj aleti ile bekleyenlerine çifte mutluluk yaşatmayı amaçlayan Apple’a yakın kaynaklardan elde edilen bu bilgilerin, henüz kesinliğini olmadığının altını çizelim. Yine sızıntılara göre, AirPods 2′nin fiyatı 200 dolar, AirPower‘ın ise 150 dolar olacağı söyleniyor.



PAYLAŞ