Apple AirPods 2 Yakında Geliyor - Haberler - indir.com

Apple AirPods 2 Yakında Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın kablosu kulaklık modelleri olan AirPods'un ikinci nesil ürünlerini yakın zamanda görebiliriz. Ortaya çıkan bilgilere göre Apple AirPods 2 olarak pazara girecek cihaz hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. Bu yılın sonlarında satışa çıkması beklenen modelin yeni nesil iPhone akıllı telefonlar ile tanıtılması bekleniyor. Kablosuz yapıya sahip olacak bu yeni modellerde Hey Siri aktivasyon desteği ve suya dayanıklılık gibi özelliklerin bulunması bekleniyor. Yeni kablosuz çipin Apple Watch 3 modelinde kullanılan W2 çipi olacağı bekleniyor.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş özelliklerinin yanı sıra Apple'ın sesli asistanı olan Siri ile olan etkileşimin dahada arttırılması bekleniyor. Kulaklıkta var olan çift tıklama özelliği kaldırılacak ve müzik kontrolü yada ses ayarı gibi durumların iyileştirilmesi düşünülüyor. Varolan stok satışlarında zorluk çeken Apple'ın mevcut modellerinde kablosuz şarj kutusu sunması ve AirPower şarj istasyonu ile uyumlu olması açıklanmış durumda.

Yeni nesil AirPods şarj kutularını da bu tanıtım ile beraber görebileceğiz. Birçok kullanıcı tarafından beğenilen ancak gereksiz bulan birçok kullanıcı da piyasada yer alırken, WWDC 2018 kapsamında Apple'ın yeni iPhone 9 serisi ile beraber ikinci nesil bu yeni AirPods 2 ürününün detaylarını göreceğiz.





PAYLAŞ