Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı! - Haberler - indir.com

Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 10:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından ilki üretilen kablosuz kulaklıklar oldukça dikkat çekti ve kulaklıkta yeni akımlara sebep oldu.

İlk çıktığı zaman oldukça hüsran yaşatan AirPods, belli bir alışma sürecinin ardından kullanım rahatlığı ve hızlı eşleştirme gibi bir çok özelliğiyle oldukça popüler oldu. Çok fazla dikkat çeken kulaklığın yeni modelinin ne zaman çıkacağı da oldukça meraklandırıyor. DigiTimes'a göre AirPods 2 önceki modele göre daha iddialı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Apple AirPods 2 Yakında GeliyorApple AirPods 2 Yakında Geliyor

Sağlık sensörleriyle gelebilir!

DigiTimes Apple'ın 2019'un ilk yarısında AirPods'un yeni modelini piyasaya süreceğini ve yeni kablosuz kulaklığın sağlık takip özelliğiyle birlikte geleceğini iddia ediyor. Daha önceki yayınlanan raporlarda da AirPods 2'nin sahip olacağı sensörler sayesinde kalp atış hızı takibi ve vücut sıcaklığı gibi biyometrik ölçümler yapacağı belirtilmişti. 

DigiTimes tarafından ortaya atılan iddialarda henüz resmi bir şekilde onaylanmadığını da belirtelim. Bunun yanı sıra Apple yeni kablosuz kulaklığını bu yıl piyasaya sürmeyeceği de bu iddialar arasında yer alıyor. Yeni modelde önceki modele göre tasarım konusunda pek iddia bulunmasa da özellik olarak gelişmiş gürültü önleme, suya dayanıklık, Bluetooth 5.0 ve uzun ömürlü batarya süresi olarak belirtilmişti.


İkinci nesil AirPods kablosuz kulaklıklar yoldaİkinci nesil AirPods kablosuz kulaklıklar yolda
Apple, AirPods'lara yeni özellikler getiriyorApple, AirPods'lara yeni özellikler getiriyor
Apple AirPods 2'nin özellikleriApple AirPods 2'nin özellikleri

PAYLAŞ