Apple AirPods 2 Bu Ay Sonu Tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Apple AirPods 2 Bu Ay Sonu Tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 15:32:26
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler telefon üreticisi Apple cephesinden son olarak 12 Eylül tarihi haricinde gerçekleştirilen etkinlikte yeni nesil iPad Pro ve MacBook serilerinin tanıtıldığını görmüştük. Şimdi ise Sonbahar döneminde gerçekleşmesi beklenilen lansman ile beraber bir başka yeni ürün olan AirPods 2 modelini görebiliriz. Söz konusu AirPods 2 hakkında detaylar gelmeye devam ederken şimdi ise yepyeni bilgiler ortaya çıktı. Yapılan iddilara göre AirPods 2 modelini yıl sonuna kadar tanıtılmış olarak göreceğiz. Apple’ın sevilen kablosuz kulaklık modeli AirPods’un yenilenmiş bir versiyonu AirPods 2 uzun bir zamandır bekleniyor. Bu beklenti sürerken yıl sonunda da gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber yeni AirPods modelini görebiliriz.

AirPods 2’nin Sunacağı Yenilikler

Yeni AirPods görüntü engelleyecekYeni AirPods görüntü engelleyecek

Apple’ın sonbahar döneminde yaptığı etkinlik ile bu modellerin tanıtılması beklendi. Ancak beklenen olmadı ve AirPods 2 hakkında bekleyiş sürüyordu. Son olarak Bluetooth SIG tarafından onaylanan ve sertifikalanan AirPods 2, yakın bir zamanda karşımızda olacak. Bir ürün hakkında sertifika ve rapor onayları ortaya çıktığı zaman ürünün fazla gecikmeden tanıtıldığı biliniyor. Birçok teknolojik markanın sızıntısı ile bilinen Ice Universe tarafından Apple’ın yeni AirPods 2 kulaklığını bu yıl sonuna kadar satışa sunacağı iddia edildi. Henüz tarih belli olmazken bu ay sonu ile beraber yeni ürünün duyurulması bekleniyor.

Özellikleri hakkında belli olan detaylar arasında AirPods 2 modeli suya karşı dayanıklı bir yapıyla gelecek. Daha iyi bir pil ömrü sunacak model ayrıca Siri geliştirmeleri ve desteği ile yepyeni bir tasarım sunması bekleniyor. Apple’ın son dönemde uygulamış olduğu fiyat politikasından sonra AirPods 2’nin normal versiyona göre çok daha yüksek fiyat etiketi ile pazarda bulunması bekleniyor. İlk serisi ile tam anlamıyla bir ilgi görmeyen bu kulaklıklar bakalım yeni versiyon ile ne derece satış yapacak göreceğiz.


AirPods Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır?AirPods Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır?
Yeni AirPods ve AirPower'ı 2019'da GöreceğizYeni AirPods ve AirPower'ı 2019'da Göreceğiz
Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor

PAYLAŞ