Apple, Abonelik Ücretleri İle Dolandıran Uygulamaları Kaldırıyor - Haberler - indir.com

Apple, Abonelik Ücretleri İle Dolandıran Uygulamaları Kaldırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 10:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Apple, abonelik ücretleri ile kullanıcıları dolandırmaya çalışan uygulamaları engelleyecek. Küçük yazılar ile çok daha fazla abonelik ücreti isteyen dolandırıcı uygulamalarla hepimiz karşılaşırız. İşte bu noktada Apple, dolandırıcılığa son vermek için çalışmalar yapıyor. Şirket son olarak App Store içerisindeki uygulamalarda yenileme yaptı. Bu yenilemede en dikkat çekici olan madde ise fiyatlandırmanın oldukça açık bir şekilde sunulması oldu. 

Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!

Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!

Apple, Abonelik Ücretleri İle Dolandıran Uygulamaları Kaldırıyor

Uygulama geliştiricileri, kullanıcılara kendi uygulamalarını nasıl iptal edeceklerini veya nasıl yöneteceklerini, ücretsiz sürümün ne gibi özellikler sunduğunu, nasıl çalıştığını açıklamak zorunda kalacak. Ayrıca geliştiriciler, bir sonraki aylarda kullanıcıların ne kadar ücret ödeyeceğini saklayamayacak. Koşullar uygulama ekranı ile aynı yerde olacak ve alt taraflarda gizlenmesi yasak hale getirilecek. Bu gelişmeler ile birlikte şirketler, abonelik ücretlerine rahat bir şekilde ulaşabilecekler. Bu sayede uygulamaların içerisinde bir sonraki ayda daha fazla ücret ödemelerini sağlayacak olan küçük yazılar kaybolacak ve kullanıcılar bir sonraki ay ne kadar ödeyeceklerini bilecek.

Apple, bu hamle ile birlikte dolandırıcılığın önüne geçecek. Eğer bu şekilde kurallara uymayan uygulamalar olursa Apple, bu uygulamaları engelleyecek.


Apple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı BaşardıApple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı Başardı
Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!
Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!

PAYLAŞ