Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başlıyor! - Haberler - indir.com

Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-31 12:03:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz etkinliğinde yeni bir ürün servisi Apple Kredi Kartı sistemini duyurmuştu. Apple’ın kredi kartı henüz ülkemizde kullanılmıyorken, ABD’de birçok kullanıcı tarafından kullanılmaya başlandı. Apple’ın sunmuş olduğu bu kart gerek görünüm tasarımı ile gerekse sağladığı avantajlar ile dikkat çekmeyi başarıyor. Apple Card için Tim Cook cephesinden mutlu eden bir haber geldi. 2019 yılı için dördüncü çeyrek finansal raporlarını açıklayan şirket, açıklama sonrasında Tim Cook tarafından Apple Card sayesinde 24 ay taktikli iPhone satın almanın mümkün olacağı ifade edildi.

iPhone Cihazlara 24 Ay Taksit Fırsatı

Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?

Apple Card ürünleri ile iPhone satın alan müşteriler için 24 ay taksitlendirme yapılabilecek. Bunun karşılığında herhangi bir faiz oranı olmazken, Apple’ın kredi kartında yer alan yüzde üç para iadesi avantajı da dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor. Apple’ın yapmış olduğu bu hamle ile beraber kullanıcılar GSM operatörlerine bağlı kalmadan şirket üzerinden direkt bir şekilde taksitlendirme imkanından yararlanabiliyorlar. ABD’de iPhone cihazı peşin almak istemeyen kullanıcılar bu noktada AT-T v T-Mobile gibi operatörler üzerinden satın almak zorunda kalıyorlardı.

Apple’ın kredi kartı ile iPhone satın almak isteyenlere taksit imkanı sunması haberinden sonra bu sistemin ne zaman aktif olacağı henüz bilinmiyor. Ancak tatil sezonu öncesinde bu yeni avantajların kullanıcılar ile buluşması bekleniyor. İlerleyen dönemlerde ülkemiz için de aynı sistem getirilir mi henüz bilinmiyor.


Spotify, Apple ve Amazon'a kaybecek mi?Spotify, Apple ve Amazon'a kaybecek mi?
ABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu Apple Pay olduABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu Apple Pay oldu

PAYLAŞ