Apple 2018 İle Beraber iPhone X Fiyatında İndirime Gidebilir - Haberler - indir.com

Apple 2018 İle Beraber iPhone X Fiyatında İndirime Gidebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-28 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın 10.yılına özel olarak çıkarttığı iPhone X serisi, pazardaki yüksek fiyat etiketlerinden ötürü beklediği satış rakamlarına erişemedi. Apple ise yeni yıl ile beraber iPhone X cihazlarında fiyat noktasında bir ilke imza atabilir. Yeni gelen raporlara göre şirket iPhone X talep ve ilgisini arttırmak adına yeni yöntemler deneyecek. Şirketin eski cihazlarına olan ilgi fiyatlardan ötürü bir hayli artarken, iPhone X tarafında ise yüksek rakamlar kullanıcıların bu cihazdan uzaklaşmasına sebebiyet veriyor.

Şu zamana kadar çıkış yapmış en pahalı telefon unvanına sahip olan iPhone X'in Apple tarafıdan 2018'in ilk aylarında bir indirime gitmesi bekleniyor. Yüksek teknolojiye sahip olan bu model ABD ve diğer tüm pazarlarda yüksek satış rakamına sahip durumda. Gelen bu son iddialara göre ise şirketin fiyat politikasında bir oynama yaparak bu ilgiyi arttırması hedefleniyor. Bu indirim gerçekleşir ise ülkemizde 6100 TL rakamlarına satın alan kullanıcılar tarafında bir tepki gelebilir. Bu sebepten ötürü Apple'ın iPhone X'i satın alan kullanıcılara da bir avantaj sunması bekleniyor.

Apple'ın kullanıcı memnuniyeti ve iPhone X satışlarına yönelik yapması beklenilen bu indirimin oranı ve rakamları henüz belli olmuş değil. Henüz bir söylentiden ibaret olan bu durumda Apple'ın nasıl bir fiyat politikası izleyeceğini henüz bilmiyoruz. Ancak iyi kampanya ve yeni indirimli rakamlar ile beraber Apple kullanıcılarının iPhone X'e yoğunlaşmasını sağlanabilir.





PAYLAŞ