Apple 2018 için satışa sunacağı iPhone'ların fiyatlarını açıkladı! - Haberler - indir.com

Apple 2018 için satışa sunacağı iPhone'ların fiyatlarını açıkladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-29 09:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın teknoloji devlerinden olan Apple, geçen sene piyasaya sunduğu telefonlarından beklediği geri dönüşü alamadı. Tasarımı ve fiyatı konusunda kullanıcılarının eleştirilerine maruz kalan şirket bu sene piyasaya sunacağı telefonları için üç farklı fiyat aralığında, farklı iPhone'larla geliyor. 

İşte piyasaya sunulacak yeni iPhone fiyatları

Apple firması piyasaya sunacak olan telefonları için pek çok bilgi gelmişti. Telefon hakkında teknik detayları hakkında ne kadar çok bilgi gelse de fiyatı tam olarak açıklanmamıştı. Şimdi de piyasaya sunulacak telefonlar için fiyat aralığı açıklandı. Fiyat konusunda diğer şirketler gibi düşük bir fiyat sunmayan Apple firması bu telefonlar için yine tepki toplayacak gibi gözüküyor. Gerçi ülkemizde ne kadar fiyatının fazla olduğunu düşünsek de yurtdışına göre bu fiyatlar oldukça ucuz olabilir. Öncelikle şunu söylemeliyiz ki bu fiyatlar tam olarak bir fiyat değil tahmini bir fiyattır. Firma bu konuda Xiaomi gibi fiyat/performans telefonlarının fiyatlarına göre düşüremese de iki farklı firmanın telefonları tamamen birbirinden farklı tasarımlara sahip. Apple kendine özel işlemci geliştirdiği için de bu fiyat fazla olabilir. Konuyu çok uzatmadan sizlere piyasaya sunulacak iPhone fiyatlarını listeleyelim.

  • OLED ekrana sahip 6.5 inçlik iPhone; 999 dolar
  • LCD ekrana sahip 6.1 inçlik iPhone; 769 dolar
  • OLED ekrana sahip 5.8 inçlik iPhone; 899 dolar

Apple piyasaya sürülecek yeni telefonları için yaklaşık olarak bu fiyatlarda olacağını belirten Huberty, telefonların yeni tasarım konusunda kullanıcıların beğenilerini kazanacağını ve kullanıcılarının telefonları daha çok seveceğini belirtti. Açıklanan bu fiyatlar güncel kur bilgilerine göre çevirdiğimizde 3,500 ve 4,600 türk lirası arasında değişiyor. Fakat işin içine vergiler girince biraz daha fazla olabilir.





PAYLAŞ