Apple 12 Gün Hediye'nin sekizinci Hediyesi - Haberler - indir.com

Apple 12 Gün Hediye'nin sekizinci Hediyesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

2013 yılına veda ve 2014 yılına merhaba dediğimiz şu günlerde Apple tarafından düzenlenen ve sekiz günü geride bırakan '12 Gün Hediye' uygulamasının sekizinci hediyesi 'SoundHound' uygulaması oldu.

iOS kullanıcılarına 26 Aralık 2013 tarihinden bu yana çeşitli uygulama, oyun ve müzik albümlerini ücretsiz olarak hediye eden Apple, bugün ise kullanıcıların kime ait olduğunu bilmeden dinledikleri müzikleri internet üzerinden tüm ayrıntılarına ulaşabilmelerini sağlayan SoundHound uygulaması oldu. 150 milyondan fazla kullanıcısı bulunan uygulama ayrıca hızlı bir müzik tanıma özelliğine sahip olmasının yanı sıra kullanıcıların mırıldandıkları şarkıları da tanıyabilmektedir.

Ayrıca kullanıcılar SoundHound içerisinde entegre bir müzik oynatıcıyı bulabilecekleri gibi sözleri ile birlikte müzikleri oynatabilir ve Spotify üzerinden de müzik hizmetlerinden yararlanabilirler.

SoundHound'a ücretsiz olarak sahip olabilmeniz için cihazınızda 12 Gün Hediye (12 Days of Gifts) uygulamasının yüklü olması gerekmekle beraber doğrudan sitemiz üzerinden de uygulamayı indirebilirsiniz.





PAYLAŞ