Apple 12 Gün Hediye'nin onbirinci Hediyesi - Haberler - indir.com

Apple 12 Gün Hediye'nin onbirinci Hediyesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

2014 yılı şerefine Apple tarafından 12 Gün Hediye (12 Days of Gifts) kapsamında dağıtılan hediyelerin 11'ncisi Mr.Crab isimli oldukça eğlenceli bir macera oyunu oldu.

Hediye kampanyası kapsamında geride bıraktığımız 11 gün boyunca uygulama, müzik, film ve çeşitli oyunları ücretsiz olarak dağıtan Apple, kampanyanın 11'nci gününde yani bugün kullanıcılarına macera dolu senaryosu ile Illusion Labs tarafından geliştirilmiş olan Mr.Crab oyununu sundu. Tırmanma türündeki oyunda Mr.Crab isimli yengeç karakterini kontrol ederek verilen tırmanma görevlerini yerine getirecek ve zirveye ulaşana kadar karşınıza çıkan düşmanları yenmeye çalışacaksınız. Maceradan maceraya koşacağınız oyunda 27 farklı bölümü bulabileceğiniz gibi 8 tane büyük yaratık ve birbirinden farklı özelliklere sahip canavarlara karşı amansız bir mücadele içine gireceksiniz.

Göz alıcı ve kaliteli 3 boyutlu grafikleri ile oldukça eğlenceli macera oyunu Mr.Crab'a ücretsiz olarak sahip olabilmeniz için cihazınıza 12 Gün Hediye (12 Gifts of Days) uygulamasını yükleyerek bu uygulama üzerinden oyunu indirebilir ya da direkt sitemiz üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.




Mr Crab Tanıtım Videosu


PAYLAŞ