Apple 12 Gün Hediye'nin dördüncü Hediyesi - Haberler - indir.com

Apple 12 Gün Hediye'nin dördüncü Hediyesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Apple'ın devam eden 12 Gün Hediye uygulaması kapsamında dördüncü gün hediyesi çocuklar için eğlenceli bir eğitim uygulaması olan Toca House oldu.

Apple, 12 Gün Hediye kampanyasının ilk gününde kullanıcılarına Justin Timberlake'in iTunes festivaline ait Take Back the Night ve Sexyback şarkılarıyla, True Blood ve TKO şarkılarının video kliplerini, ikinci gün Rovio'nun Tiny Thief oyununu ve üçüncü gün ise Halftone 2'yi kullanıcılarına ücretsiz olarak hediye etmişti. 

Apple, bu hediye kampanyası kapsamındaki dördüncü gününde hediye olarak çocuklar için geliştirilmiş olan eğitim amaçlı Toca House uygulamasını ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu. Normal zamanlarda App Store'da 2 Usd fiyat etiketi ile satılan oyun 12 Gün Hediye uygulaması üzerinden ücretsiz olarak cihazlara indirilebiliyor.

12 Gün Hediye uygulamasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ya da Toca House uygulamasını direkt olarak yine aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca Toca House tanıtım videosunu da bulabilirsiniz.

Apple ve diğer markaların gündemini indir.com aracılığıyla takip ederek en güncel haber ve indirimleri takip edebilirsiniz.




Toca House tanıtım videosu


PAYLAŞ