Apple 10 Eylül'de hangi ürünleri tanıtacak? - Haberler - indir.com

Apple 10 Eylül'de hangi ürünleri tanıtacak?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 13:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere Apple her sene Eylül ayında yeni iPhone modelleriyle birlikte, yeni ürünlerinin özelliklerini kullanıcılarına tanıtır. Son iki senedir iddialı bir tanıtım gerçekleştiren Apple’ın bu seneki tanıtım tarihi belli oldu. 10 Eylül’de düzenlenecek olan etkinlikte Apple kullanıcılarını neler bekliyor gelin daha yakından inceleyelim.

iPhone’ların tanıtımına geri sayım

Netflix rakibi Apple TV kasım ayında geliyor!Netflix rakibi Apple TV kasım ayında geliyor!

Apple’ın birkaç gün sonra ürünlerini tanıtmak için düzenleyeceği etkinlikte, başrol yeni iPhone modelleri olacak. Geçtiğimiz sene tanıtılan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modelleri yerine geçecek olan yeni iPhone’ların iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max adına sahip olacağı yönünde güçlü sızıntılar vardı. Bu sızıntıların hemen ardından ise iPhone’ların, iPhone 11R, iPhone XIR, ve iPhone Pro Lite adını alacağı söylenmişti. Model isimlerini lansman tarihine kadar korumayı başaran Apple’ın yeni iPhone’larının isimlerini de 10 Eylül’deki lansmanda göreceğiz.

iPhone 11 tasarımı ortaya çıktı

iPhone’larla ilgili elde edilen bir diğer bilgi ise, yeni modellerinin tasarımının bir önceki cihazlarla benzer özelliklere sahip olacağı yönündeydi. İki tasarım arasında en büyük farkın Lightinin bağlantısı olabileceği yönünde gelen iddialar ise hala devam etmekte. Bu konuda herhangi bir açıklama yamayan Apple’ın yeni iPhone modellerinde Lightinin bağlantısı mı, yoksa USB-C bağlantısı kullandığı sorusu da 10 Eylül’de yanıt bulacak.

Yeni Apple Watch tanıtılabilir

Yeni Apple Watch Kamerayla Gelebilir

Apple’ın 10 Eylül’de düzenleyeceği lansmanda yeni iPhone modellerinin yanı sıra, yeni Apple Watch modelini de tanıtması bekleniyor. Ancak tanıtılması beklenen Apple Watch modelinin, Apple Watch Series 5 olmadığının altını çizmekte de fayda var. Ağustos ayında sızan bilgilere göre Apple’ın yei seramik ve titanyum kasaya sahip olan bir Apple Watch saat üzerinde çalıştığı öğrenilmişti. Bu yeni Apple Watch modellerini şirketin 10 Eylül’de tanıtacağı ön görülüyor.

Bunun yanı sıra yeni Aplle Wacth modellerinin sahip olacağı WatchOS 6 işletim sistemi hakkında da bilgi vermesi beklenen şirketin, düşük bir ihtimalle de olsa, 16 inç ekrana sahip olan MacBook Pro modelini de tanıtacağı yönünde söylentiler var.

Macbook Pro tanıtılacak mı?

16 ile 16.5 inç ekran boyutuna sahip olması beklenen MacBook Pro’da Apple’ın OLED yerine IPS LCD ekran paneli tercih ettiği yönünde söylentiler de var. Intel’in 10. Nesil olan Ice Leke işlemcisi ya da AMD’nin Navi işlemcisinden güç alması beklenen MacBook Pro’nun tasarım yönünden de ciddi değişikliklere sahip olması bekleniyor.

Apple Yeni Macbooklar İçin Hazırlanıyor

Apple cihazlarının yeni işletim sistemi yayınlanıyor!

10 Eylül’de Apple’ın duyurması beklenen bir diğer konu ise yeni iPad modellerinde ki güncellemeler. 11 inç ve 12.9 inç ekrana sahip olan iPad modellerinde kullanılan kamera ve işlemcilerde yenilikler bekleniyor. Güçlü söylentiler arasında bu modellerinde iPhone modellerinde ki gibi A13 işlemcisiyle kullanıcı karşısına çıkacağı var.

Apple’ın son olarak duyurması beklenen en önemli detaylardan birisi de, WWDC’de tanıtılan işletim sistemleri yani iOS 13, MacOS Catalina, iPadOS ve WatchOS 6’nın final sürümleri. Son sürümleri 10 Eylül itibariyle kullanıma sunması beklenen Apple’ın etkinlikte tanıttığı ürünler ve gelişmeler hakkındaki kesin bilgileri lansmadan sonra sizlerle paylaşacağız.


Yeni Porsche Taycan, Apple Music ile bir ilke imza attıYeni Porsche Taycan, Apple Music ile bir ilke imza attı
iOS 13, Apple AR gözlük müjdesiyle geliyoriOS 13, Apple AR gözlük müjdesiyle geliyor

PAYLAŞ