Appel iPhone 13 mini için hazırlıklara başladı - Haberler - indir.com

Appel iPhone 13 mini için hazırlıklara başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-15 18:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple iPhone 12 mini satışlarında istediği başarıyı yakalayamamış olsa da, bu sene piyasaya süreceği iPhone 13 serisinde iPhone 13 mini modeline yer vereceği öğrenildi. Ancak öğrenilen bilgilere göre şirket bu sene iPhone SE modeli piyasaya sürmeyebilir.

Akıllı telefon pazarının lider teknoloji şirketlerinden Apple bu sene de kullanıcılara nispeten uygun fiyatlı bir model tanıtmaya kararlı. Geliştirdiği iPhone modelleriyle kullanıcıların gözde markalarından olan şirket yüksek fiyatlandırma politikasıyla sık sık kullanıcılardan eleştiri alıyor. Ancak her sene artış gösteren iPhone fiyatları yine de şirketin akıllı telefon pazarının lideri olmasının önüne geçemiyor. Geçtiğimiz sene iPhone 12 serisini piyasaya süren Apple yeni telefon serisiyle büyük bir başarı elde etmiş ve yeniden akıllı telefon pazarının lider markası olmayı başarmıştı. Seri de diğer modellere göre daha uygun fiyatlı olan iPhone 12 modeli ise beklenen başarıyı vermemiş bu da gözleri yeniden şirkete çevirmişti. Yapılan sızıntılar Apple’ın bu senede seride bir mini modele yer vereceği ve bu modeli daha gelişmiş özelliklerle piyasaya süreceği yönündeydi ki bugün gelen haberler bu bilgiyi kısmen doğruladı. Ancak şirketin bu sene yeni bir iPhone SE modeli piyasaya sürmeyeceği söyleniyor.

Apple şarj sorunu yaşayan MacBook modelleri için pil değişim programı başlattıApple şarj sorunu yaşayan MacBook modelleri için pil değişim programı başlattı

Apple bu sene için neler planlıyor?

Güvenilir teknoloji analisti Jon Prosser, Cupertinolu Apple’ın bu seneki planları hakkında bazı yeni detaylar açıkladı. Prosser yayınladığı son videoda, 5.4 inçlik iPhone 12 mini satışlarının düşük olmasına rağmen Apple'ın iPhone 13 mini'yi piyasaya sürmeye kararlı olduğunu söyledi.

Apple iPhone 12 mini üretimini durdurabilir

 

Prosser ayrıca yeni nesil iPhone SE'nin bu yıl piyasaya sürülmeme ihtimalinin olduğunu da belirtti. Bunun nedeni ise o boşluğun iPhone 13 mini tarafından doldurulacak olması. Tabi Apple’ın yeni ürünlerinin henüz netlik kazanmadığını da unutmamak gerek. Apple’ın bu sene piyasaya süreceği iPhone modelleri hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Apple VR kaskında microLED ekran kullanacakApple VR kaskında microLED ekran kullanacak
Apple VR, böyle gözükebilirApple VR, böyle gözükebilir

PAYLAŞ