App Store'dan evden çıkmayanlar için Türkiye'ye özel öneriler - Haberler - indir.com

App Store'dan evden çıkmayanlar için Türkiye'ye özel öneriler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Evden çıkamayanlar için hayatı daha kolay bir hale getirmek isteyen Apple, hayat kolaylaştırıcı uygulamaları “Evdeyiz” koleksiyonuyla sunuyor. Çeşitli kategorilerde farklı uygulamaların yer aldığı koleksiyon Türkiye’ye özel olarak hazırlandı.

Corona virüs pandemisi günden güne tüm dünyayı kıskacı altına almaya devam ediyor. Yaklaşık 13 gün önce ülkemizde ilk vakanın görülmesinin ardından şuan vaka sayısı bini aşmış bulunuyor. Bu dönemde insanların olabildiğince evde kalması hem kendi sağlıkları, hem de toplum sağlığı için büyük bir önem taşıyor. Kullanıcılarını evde kalmaları için motive etmeye çalışan Apple’da evde kalanlar için hayatı kolaylaştırıcı uygulamaları App Store’de “Evdeyiz” adını verdiği koleksiyonla bir araya getirdi.

Evden çıkmadan da gezebileceğiniz 10 sanal tur!Evden çıkmadan da gezebileceğiniz 10 sanal tur!

Turkcell şebeke adını 'EvdeHayatVar' olarak değiştirdi

Bunun için ülke bazlı çalışma yürüten şirket, iş arkadaşlarıyla daha iyi haberleşmesinin, evden çıkamayan çocukları eğlendirmenin, oturma odasında antrenman yapmanın, çok sayıda kargo teslimatı almanın ya da güvenilir kaynaklardan bilgi edinebilmenin yollarını arayan kullanıcıları için için hayatı biraz olsun kolaylaştırmak adına bu dönemde kullanılabilecek uygulamaları derledi. Peki Apple listesinde neler var?

  • Evde kalan kullanıcılarını hareket etmeye teşvik eden Apple, kullanıcıların evde antrenman ve spor yapmalarını kolaylaştıran uygulamaları “Evde forma gir” listesi altında topladı.
  • Biraz rahat nefes almak isteyen ve bu dönemde meditasyonlarla kendini rahatlatmak isteyen kullanıcılar için ise “Meditasyon zamanı” listesinde en iyi meditasyon uygulamaları bulunuyor.
  • E hepimizin bildiği üzere bu dönemde stres ve baskının etkisiyle uykuya dalmak oldukça zorlaştı. Hem uyurken, hem de gün içerisinde dinleyebileceğiniz sakinleştirici müzikler “Huzur veren ses ve manzaralar” listesindeki uygulamalarda bulunuyor.
  • Her zaman yogaya başlamak isteyip bir türlü fırsat bulamayanlar, ya da yogada yeni şeyler öğrenmek isteyenler içinse en iyi uygulamalar “Dinginlik zamanı” listesinde.
  • Yaşam tarzıyla ilgili öneriler isteyenlerde aradıklarını ”Duyguların dünyasına dalan uygulamalar” listesindeki uygulamalarda bulacak.
  • Evden çıkmadan alışveriş yapmak içinse “Kolay yiyecek alışverişi” listesine göz atabilirsiniz.
  • Evde yemek yapmak isteyen kullanıcılarını da unutmayan Apple, mutfakta yeni lezzetler keşfetmek isteyen ya da pratik tarifler bulmak isteyen kullanıcılarına özel olarak da en iyi yemek tarifi uygulamalarını “Favori tarifini bul” listesinde derledi.



Vodafone operatör adı #EvdeKal olarak değiştiVodafone operatör adı #EvdeKal olarak değişti
Steam'den Steam'den "Evde Kal" kampanyası!

PAYLAŞ