App Store'da Para İadesi Nasıl Alınır? - Haberler - indir.com

App Store'da Para İadesi Nasıl Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-27 19:21:28
Editör : Esat Karaman
Kategori : Soru-Cevap

App Store'dan uygulama aldınız ve uygulama hoşunuza gitmedi mi? Korkmayın aşağıdaki yönergeleri takip ederek nasıl geri ödeme alabilirsiniz açıklıyoruz. App Store son zamanlarda çok fazla satış yapan bir uygulama indirme mağazası haline geldi İos cihazlara özgü olan bu mağazada bazı kandırmaca olayları yok değil. Bunun gibi bir uygulamaya denk geldiğiniz zaman ödediğiniz parayı nasıl alabilirsiniz peki? Öncelikle yapmanız gereken bazı işlemler mevcut bu yöntemler sayesinde kolayca geri ödeme talep edebilirsiniz.

App Store üzerinden aldığınız bir ürün iade edilir mi?

App Store üzerinden aldığınız bir ürün iade edilebilir. Uygulamayı aldığınız zaman size bir fatura gelecektir. Bu fatura iptal işlemi için yüksek derecede önem taşımaktadır. İlk olarak dosyalarınızı hazırlayalım. App Store Faturanız Ve Ürünü aldığınızın faturası sizde ise işler oldukça kolay demektir. İlk olarak App Store'a girin ve sorun bildir kısmına gelin. Oradaki bilgileri doldurduktan sonra Sorun Seç kısmındaki sorunum burada belirtilmiyor seçeneğine gidin ve size belirttiğimiz metini oraya yazın." Kaba taslak: ?I didn?t want to buy this application. I want refund.? Yazmanız yeterli olacaktır.

Daha sonra ise Apple gerekli incelemeleri yapar ve olumlu/olumsuz size dönüş sağlayabilir. Paranız kredi kartına değilde bakiye olarak App Store'a yüklenebilir

 





PAYLAŞ