App Store'da En Fazla İndirilen 20 Oyun - Haberler - indir.com

App Store'da En Fazla İndirilen 20 Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 10 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-23 11:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım
App Store'da son dönemin en fazla indirilen 20 oyununu sizler için derledik. Uygulamaların indirme linklerini yazımızın sonunda liste sıralamasına göre bulabilirsiniz.

1. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Candy Crush Saga mobil cihaz için hazırlanmış eğlenceli beceri oyunudur. Oyunda yapmamız gereken ekran üzerinde kare olarak hazırlanmış oyun tahtasında dizilmiş farklı renklerde ve stillerde olan şekerleri belirli kombinasyonla eşleştirip yok etmek.

2. Subway Surfers

Subway Surfers

Kaçış oyunlarının farklı bir türü olarak karşımıza çıkan Subway Surfers'da metro istasyonundaki görevliden kaçmaya çalışan haylaz karakterimize yardım edeceksiniz. Heyecanlı ve oldukça tempolu oynanışı ile elinizden düşürmeyeceğiniz adeta bağımlısı olacağınız Subway Surfers oyununda metro istasyonundaki görevliden koşarak kaçmaya çalışacak ve kaçarken önünüze gelen tüm altınları toplamak için çaba sarf edeceksiniz. Tüm bunlara ek olarak hareketlerinizin ve tercihlerinizin hızlı olması gereken oyunda daha fazla altın toplamak ve yanmamak için elinizi çabuk tutmalısınız.

3. Trivia Crack Türkçe

Trivia Crack Türkçe

Uygulama, dünya çapında çok popüler olan, genel kültür kart oyunu Trivial Pursuit'e oynayış prensibi olarak oldukça benziyor. Tabii mobil uygulama olması, size dünyanın diğer ucundaki kullanıcılarla da yarışma ve sohbet etme imkanı sunmakta. Bilim, sanat, coğrafya, tarih, spor ve eğlence olmak üzere 6 farklı kategoride yarışma imkanı sunan uygulamanın soru çeşitliliğinin oldukça fazla ve kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında, bir oyun devam ederken, diğer bir oyuna dahil olabilme imkanı sağlayan çoklu oynama modu, sizi sıkılmaktan alıkoyuyor. Facebook üzerinden arkadaşlarınız, aileniz ve herhangi biriyle yarışabileceğiniz uygulama oldukça renkli bir arayüze sahip. Aynı zamanda skorlarınızı sosyal medya üzerinden de paylaşabilirsiniz.

4. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Son zamanların en iyi ve en kaliteli araba yarışı oyunlarından olan Asphalt 8: Airborne' u ücretsiz olarak iOS cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun severlerin gerçekçi bir yarış oyunu heyecanına atılacakları oyunda lisanslı olarak bulunan yepyeni 47 yüksek performanslı araba ve fizik motoru ile güçlendirilmiş gerçekçi ses deneyimleri ile bu muhteşem oyunu mutlaka oynamalısınız. Oyunda ve Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari ve Pagani Honda gibi en iyi markalar ve modellerinden oluşan seçenekler ile rampalardan uçma, 360 derecelik atlayış yapma, viril dönüşleri, akrobatik hareketler ve havada manevra yapabilme özellikleri sayesinde oldukça keyifli bir araba yarışına tanıklık edeceksiniz.

5. 101 YüzBir Okey Plus

101 Okey Plus

101 YüzBir Okey Plus; iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir 101 okey oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak iOS cihazlarınıza yükleyerek oynayacağınız oyunu internet bağlantınızın olduğu her yerde kolaylıkla oynayabilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve onlarla rekabete girebilirsiniz. Facebook üzerinden bağlandığınız oyuna arkadaşlarınızın odasına girerek dahil olabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz hiç tanımadığınız insanların odasına girerek de oyuna katılabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

6. Clash of Clans

Clash Of Clans

Clash of Clans oyununda bir köy kurup onu geliştirmeye çalışıyoruz. Oyun Türkçe desteği ile açılıyor. ilk girişte bizlere bir video sunarak oyunun nasıl oynandığını ve mantığını öğretiyor. Benzer oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da Belirli sayıda kullanabileceğiniz altın, Büyü sıvısı ve en değerli olan ve zaman kazandıran elmas birimleri bulunuyor.

7. Sniper 3D: Silah Oyunları

Sniper 3D Silah Oyunları

Göz alıcı grafikleri, etkileyici animasyonlar ve heyecan verici görsel ve ses efektleri kullanılarak geliştirilmiş olan bu mükemmel oyunun müptelası olacaksınız. Oyun sürükleyici hikayesi ile sizi kendine bağımlı yapacak ve her oyunu oynamak için kendinize zaman yaratmaya çalışacaksınız.

8. Okey!

Okey

Hepimizin bildiği ve severek oynadığı bir oyun olan okeyi istediğiniz her yerde oynamanıza olanak sağlayan bir uygulama. en önemli özelliği ise yarım bıraktığınız hiçbir oyunun bilgilerinin silinmemesi. Dilediğiniz zaman yarım kalan oyununuza devam edebilirsiniz.

9. Temple Run 2

Temple Run 2

Imangi Studios tarafından geliştirilen ve 75 milyonun üzerinde indirilen Temple Run oyununun son sürümü olan Temple Run 2 oyununu ücretsiz bir şekilde iPhone, iPad ve iPod Touch akıllı cihazlarınızda oynayabilirsiniz.

10. Online Kafa Topu

 Online Kafa Topu

Oyunu iOS cihazlarınıza yükledikten sonra tek yapmanız gereken, karakterinizi yansıtan futbolcuyu seçerek, takımının renklerini yansıtan formayı oluşturmak. Bu aşamadan sonra dünya çapından futbolcularla zorlu mücadelelere başlayabilirsiniz. Her biri 7 gün süren sezonlara katılabilir, birbirinden zorlu rakipleri yenerek üç puan kazanabilirsiniz. Ayrıca sezon sonunda en çok galibiyet toplayan takım olarak adınızı şampiyonlar arasına yazdırabilirsiniz.

11. Okey Plus

Okey Plus

Okey Plus; Facebook üzerinde 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip seri ev eğlenceli okey uygulaması artık İOS cihazlarınızda. Okey Plus uygulamasını cihazınıza indirerek evde, iş yerinizde, yolda iPad ve iPhone cihazlarınızdan kolaylıkla oynayabilir, eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

12. Benim Konuşan Tom'um

Benim Konuşan Tom'um

Elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bu mükemmel oyunda tatlı mı tatlı sevimli mi sevimli aynı zamanda da konuşan kedi Tom' u bebekken evlat edineceksiniz. Onun bakımı ile tamamen siz ilgilenecek ve onu kendi illeriniz ile büyütmenin tadını çıkaracaksınız. Oyunun gerçekçi efekt, animasyon ve grafikleri sayesinde sevimli kediniz Tom oldukça gerçekçi bir hal almıştır. Ayrıca onun konuşabilmesi ve size gerçekçi tepkiler veriyor olması sizi çok eğlendirecek.

13. Minion Rush

Minion Rush

Çılgın Hırsız: Minion Rush oyununda birbirinden zorlu ve eğlenceli görevleri tamamlayarak ayın elemanı seçilebilirsiniz. Bu sayede en yüksek puanı elde etmiş ve büyük ödülü kazanmış olursunuz.

14. Kelimelik

Kelimelik

iPad, iPhone ve iPod Touch akıllı cihazlarınızı kullanarak oynayabileceğiniz Kelimelik oyunu, tur tabanlı oynanan ve yedi harf kullanarak kelimeler türetebileceğiniz eğlenceli bir kelime oyunudur. Kelimelik oyunundaki amacınız, 15' e 15' lik tasarlanmış bir alanda geçtiğiniz her turdan sonra değişen yedi harfi kullanarak alanda bulunan en fazla puan kutucukları üzerinde kelimeler oluşturmak olacaktır. Oyuna e-posta adresiniz ile kayıt olarak, Facebook hesabınız veya rastgele şekilde giriş yapabilirsiniz. İnternet bağlantısı üzerinden online bir şekilde oynayabileceğiniz Kelimelik oyunu kullanıcılarına diğer kelime oyunlarına göre daha sakin bir oynama tarzı sunmaktadır. Bunun yanında çoklu cihaz desteği özelliğine sahip olan oyuna birden fazla cihaz kullanarak hesabınıza giriş yapabilir ve oyunlara istediğiniz yerden devam edebilirsiniz.

15. Clash Royale

Clash Royale

Heartstone, Plants vb. oyunların takipçileri için aslında hiç yabancı bir oyun değil. Temel olarak benzer bir stratejiye sahip bu oyunumuzda her oyuncunun kendine ait bir kart seti var. Barbarlar, Archer'lar, Goblin'ler, Duvar Yıkıcılar gibi birçok tanıdığımız karakter var. Oyun temelinde bir kule savunma oyunu. Öncelikli amaç size ait olan ana kuleyi savunmak. Her iki tarafında 3'er kulesi bulunuyor. Kendi kulelerinizi savunurken aynı zamanda rakip kulelere de saldırılar düzenliyorsunuz. Karakterleri savaş alanına yerleştirdikçe yeni ve farklı karakterler kart haznemizde oluşuyor. Oyunda başlangıçta rakip alana geçip karakter yerleştirmemize izin verilmiyor fakat düşman kalesi yıktıkça, yıkılan kalenin çevresi bizim için aktif hale geliyor ve oralara da karakter yerleştirebiliyoruz. Direk ana kulelerden diğer kulelere top ve ok fırlatmak mümkün. Bu yönüyle Clash Royale, savunmanın önemi kadar saldırılarında aslında önemli olduğu bir oyun.

16. Aa

aa

Oldukça sade ve şık grafikleri ile birlikte gelen aa oyununda, hareketli bir platform üzerindeki daire şeklindeki uzantıların içerisine size verilen rakamları belirli kombinasyonlarla yerleştirmelisiniz. Ancak bu sandığınız kadar kolay olmayacak. Dediğimiz gibi platform hareket halinde ve sizin de reflekslerinizi oldukça iyi kullanmanız gerekiyor.

17. Traffic Rider

Traffic Rider

Yerli yapım olan Traffic Rider ile asfaltı ağlatmaya hazır olun! Çeşitli motor yelpazesi ile çeşit çeşit motor sürebilme keyfi yaşayacaksınız.

18. Score! Hero

Score! Hero

Score! Hero eğer taktiksel yeteneklerinize güveniyorsanız ve farklı bir futbol oyunu deneyimi yaşamak istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun. iOS işletim sistemini sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Score! Hero'da oyunculara kendi kahramanlarını yaratma ve bu kahramanlarıyla dünya çapındaki kariyerlerine adım atma imkanı veriliyor. Score! Hero klasik bir futbol oyunundan farklı olarak taktiksel yeteneklerinizi ve futbol zekanızı test etmekte. Score! Hero'da da yine maçlara çıkıyoruz; fakat bu maçlarda oyunun gidişatını değiştirecek taktikleri gerçek zamanlı olarak oyuncularımıza uygulatıyoruz.

19. 8 Ball Pool

8 Ball Poll

Kolay kontrol edilebilen menüsü sayesinde kullanışlı bir hal almış olan ve bu özelliği sayesinde de siz kullanıcılara keyifli bir kullanım sunacak olan bu mükemmel oyunda çok keyifli anlar yaşayacaksınız. Özellikle de bilardo oyunu ile ilgilenen oyun severler bu oyunu çok sevecekler. Sanal ortamda bilardo oynamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

20. BBTAN by 111%

BBTAN

BBTAN by 111% oldukça renkli ve eğlence doyamayacağınız oynadıkça daha da hırslanacağınız bir oyundur. Oyun mobil platformlarda rahatlıkla oynanabilen Crater Co., Ltd. şirketi tarafından İOS mobil cihazlarda renkli bir oyuna ne dersiniz? Oyunda siz renkli bir karakteri kontrol edeceksiniz.





PAYLAŞ