App Store'da bulunan en iyi 5 ücretsiz oyun - Haberler - indir.com

App Store'da bulunan en iyi 5 ücretsiz oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 18:22:37
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mobil oyun sektörü günden güne gelişirken, yepyeni oyunlar oyun severlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Bu oyunlardan bazıları, ücretli bazıları da ücretsiz olarak piyasaya sürülebiliyor. iPhone kullanıcıları için de App Store üzerinde hem ücretli hem de ücretsiz birçok oyun bulunuyor. App Store'da ücretsiz oyun arayan mobil oyuncular için sunulabilecek bazı seçenekler şu şekilde;

Armello

Klan oyunlarından hoşlanan mobil oyuncular için, keyifli vakit geçirtebilecek olan Armello'da, bir klan kahramanı olarak oyuna başlıyorsunuz. iPhone kullanıcılarının, beğeni ile oynadığı ücretsiz oyunlardan biri olan oyunda, çeşitli görevleri yerine getirmek durumundasınız. Bunun yanı sıra kendi hikayenizi yaratıyorsunuz.

Monster Chef

Bu oyunda canavarlarla daha önce bulunmamış farklı lezzetler üretiyorsunuz. Yemek oyunlarına farklı bir bakış getiren Monster Chef, oynanışı gibi grafikleriyle de oyuncuların beğenisini kazanan ücretsiz App Store oyunları arasında.

Runventure

Genel olarak mobil oyun dünyasına bakıldığında, sonsuz koşu türünde birçok oyun bulunuyor. Runventure da onlardan biri. Bu tarz oyunlardan hoşlananlar için, tavsiye edilecek yapımlardan biri olan Runventure, diğerlerine göre sahip olduğu mekanlar ve karakterleriyle bir adım öne çıkıyor. Oyunu deneyimlemek isteyen oyun severler, App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirler.

Royal Blade

Bir hayatta kalma tarzında oyun olarak nitelendirilebilecek olan Royal Blade'de, kafanızın üstündeki nesneleri onlar sizi öldürmeden önce yok etmelisiniz.

Clash Royale

Popüler oyunlardan biri olan Clash Royale, mobil oyun tutkunlarının birçoğu tarafından biliniyordur. Oyunda elinizde bulunan kartlarla isterseniz, 2'ye 2 isterseniz teke tek savaşlar yapabilirsiniz.





PAYLAŞ