App Store Pinterest'te! - Haberler - indir.com

App Store Pinterest'te!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, App Store'da yaklaşık 1.4 milyon mobil uygulama bulunuyor. Hal böyle olunca da kullanıcılar ihtiyaç duydukları mobil uygulamaları seçmekte zorlanıyor. Bu durumu değerlendiren firma Pinterest'te resmi bir App Store hesabı açtı.

Popüler sosyal imleme sitesi Pinterest bugün büyük bir gelişmeye sahne oldu. İnsanların uygulama mağazasına gitmek zorunda kalmadan yeni akıllı telefon uygulamalarını keşfetmeleri için Apple yeni bir girişimde bulundu ve Pinterest'te resmi App Store sayfasını hizmete sundu.

Pinterest App Store

Pinterest'in günlük tahmini 70 milyon ziyaretçisi olduğunu göz önüne aldığımızda Apple'ın uygulamalarını daha geniş kitlelere yaymak adına önemli bir adım attığını söyleyebiliriz.

App Store Pinterest sayfasında şimdilik Moda uygulamaları, Editörün seçimi ve Sağlıklı Yemek Tarifleri kategorileri açılmış durumda. Bu sayfada Apple yeni, popüler ve editörlerin seçtiği mobil uygulamaları listeliyor.

Kullanıcılar bu sayede App Store'a gitmek zorunda kalmadan uygulamalar hakkında bilgi alabildikleri gibi indirme sayfalarına da doğrudan ulaşabiliyorlar. Apple'ın Pinterest'te açtığı App Store sayfasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

En sevdiğiniz uygulamaları Pinterest iOS uygulamasından çıkmadan yükleyebilirsiniz.

App Store'un Pinterest'te yer almasının ardından Pinterest iPhone ve Pinterest iPad uygulamaları da güncellendi. Bu güncellemeyle birlikte iOS kullanıcıları artık en sevdikleri mobil uygulamaları Pinterest mobil uygulamasından çıkmadan 'install' butonuna tıklayarak doğrudan cihazlarına yükleyebilecekler.

Pinterest editörleri tarafından pin'lenen popüler mobil uygulamalara erişmek için Staff Picks sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ