App Store 6 Yaşına Girdi - Haberler - indir.com

App Store 6 Yaşına Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

iPhone 3G'nin satışıyla paralel olarak 10 Temmuz 2008'de açılan ve milyonlarca iOS uygulamasıyla oyununu bünyesinde barındıran Apple'ın online uygulama mağazası App Store 6'ncı yaşına girdi.

Dünya geneline ilk açıldığı günlerde sadece 500 üçüncü parti uygulama ile kullanıcılarına hizmet vermeye başlayan App Store'da bugüne kadar 1.7 milyon uygulamaya onay verildi.

Günümüzde 1.2 milyon aktif uygulamanın aktif olarak yayınlandığı mağazaya kullanıcılar iPhone, iPad, iPod Touch mobil cihazların yanı sıra bu uygulamaları Mac veya PC'leri üzerinden ulaşabiliyorlar.

1 milyon uygulamanın iPhone için özelleştirilmiş arayüze sahip olduğu App Store'da 600 bin uygulama ise iPad'e özel arayüze sahip. Bunlara ek olarak kurulduğu ilk günden bu yaba pek çok iyileştirme ve geliştirme çalışmasının yapıldı ve halende güncellenmeye devam eden App Store, Apple'ın yeni işletim sistemi iOS8 ile birlikte kullanıcılara aradıkları uygulamalara daha kolay ulaşabilmelerini sağlayan 'keşfet', uygulama paketleri ve kullanıcıların uygulamaların BETA'sına devam edebilecekleri davet etme gibi özellikleri de ilerleyen günlerde sunacak.

Son olarak Angry Birds, Temple Run, Candy Crush Saga, Flappy Bird ve daha nice oyun ile uygulamanın yer aldığı App Store'dan bugüne kadar 75 milyar uygulamanın indirildiğini ve geliştiricilerin bu sayede milyonlarca dolar para kazandıklarını da sizlerle paylaşalım.

App Store'da yayınlanan ve sitemiz üzerinden de indirilebilen uygulamalar ile oyunlara ulaşmak için iPhone indir ve iPad indir bağlantılarına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ