App Store 10. yıla özel bir sürprizle kullanıcılarının karşısında - Haberler - indir.com

App Store 10. yıla özel bir sürprizle kullanıcılarının karşısında

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-06 10:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple'ın bu yıl 10. yaşına basan popüler alışveriş uygulaması Apple Store, uygulamaya giriş yapanlara küçük bir sürpriz sunuyor. Bu sürprizin ne olduğunu görmek isteyen kullanıcıların arama kısmında, "10 years" yazıp arama yapması gerekiyor. Cupertino merkezli olarak teknoloji devi Apple, özellikle de içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birçok kullanıcının evinden alışveriş yapmasına imkan tanıyan Apple Store uygulamsı bundan tam olarak 10 önce, 15 Haziran'da kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. iPhone akıllı cihazlarda artan alışverişin bir parçası olarak piyasada yerini alan bu uygulama, yıllar içerisinde gelişerek alışveriş deneyimini de bir üst noktaya taşıdı.

Bu yıl 10. yılına giren popüler alışveriş platformu Apple Store bu özel yılı uygulamaya gizlemiş olduğu bir sürpriz yumurta ile kutluyor. Bu sürprizi görmek isteyen kullanıcıların, arama kısmına "10 years" yazıp arama yapması gerekiyor. Daha sonrasında ekranda 1 ve 0 rakamlarının yer aldığı balonlar ortaya çıkıyor. Twitter kullanıcısı Michael Steeber'ın paylaştığı bu videoda, Apple Store uygulamasına yerleştirilmiş olan sürpriz yumurtayı görmek mümkün. "10 years" yazdığınızda ortaya çıkan bu balonları ekranda sağa sola sürükleyebilir ya da üzerine tıklayarak serbest bırakabilirsiniz.

Apple Store'dan Para İadesi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?Apple Store'dan Para İadesi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Apple Store uygulaması nedir?

Apple tarafından yaklaşık olarak 10 yıl önce kullanıcıların beğenisine sunulan Apple Stpre uygulaması, Apple ürünlerini ve aynı zamanda aksesuarlarına sahip olmak isteyen müşteriler için daha kullanışlı bir yol sunuyor. Uygulamayı kullanarak sahip olduğunuz Apple ürünlerine göre öneriler alabilirken aynı zamanda hangi aksesuarların aygıtlarınızla uyumlu olduğu görebilir ve satın alım tercihinizi buna göre yapabilirsiniz. Geçtiğimiz günler içerisinde yenir bir sürümü yayınlanan bu uygulama, özellikle koronavirüs salgını sırasında Apple'ın işinin önemli bir parçası hâline geldi. Yayınlanan son güncellemeyle "Sizin İçin" sekmesi eklenen Apple Store'da bu sekme ile sipariş durumunu, aygıtları, servisleri, rezervasyonları ve ürün ipuçlarını tek bir yerde görmek mümkün hale geldi.

Apple Store uygulaması, şu anda App Store üzerinden iPhone, iPad ve iPod touch cihazlara indirilebiliyor. 94,4 MB boyutundaki uygulamayı iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza indirerek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


Apple Store'da Para İadesi İşlemleri Nasıl Yapılır?Apple Store'da Para İadesi İşlemleri Nasıl Yapılır?
Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?
Apple Store açılış tarihi için resmi açıklamaApple Store açılış tarihi için resmi açıklama

PAYLAŞ