Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi! - Haberler - indir.com

Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 17:35:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Apex Legends tarafından yayınlanan son duyuruda, oyunda çok popüler olan 2 güçlü silahın özelliklerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Mobil platformda, Apex: Legends yerine oynayabileceğiniz 5 bomba oyun

Apex Legends'e Yeni Bir Karakter GeliyorApex Legends'e Yeni Bir Karakter Geliyor

Apex Legends için ilk oyun içi silah dengelemesi gerçekleştirildi. Kullanıma sunulduğu günden itibaren yüksek gücü nedeniyle dönem dönem eleştiri alan Peacekeeper ve Wingman için nerfleme yapıldı. Yapılan bu işlemler sonrasında silahların güçleri düşerken, oyun içindeki dengenin kurulması hedeflendi.

Oyundaki dengeler değişebilir!

Silahlara yönelik yapılan bu değişiklik sonrasında oyuncular arasındaki dengelerde de değişiklik yaşanbilir. Özellikle bu güçlü silahları kullanmayı seven oyuncuların eskisi kadar güçlü olmayacağı net bir şekilde ortaya.

İşte yenilenen Wingman

Wingman için yapılan güncelleme sonrasında en çok düşüş saniyedeki hız oldu. Atış hızı saniyede daha öncede 3.1 olan silah, artık 2.6 olarak işlev görecek. Silah için yapılan bir diğer değişiklik ise Skullpiercer Headshot hasar çarpanı oldu. Bu oran da yine 2.5’ten 2.25’e çekildi.

İşte yenilenen Peacekeeper

Silah için ilk yapılan hamle nişangaha yönelik oldu ve küçülme hızı düşürüldü. Levellere göre ise azalma hızlarındaki değişiklik şöyle oluştu;

Level 1 azalma 10% -> 7.5%

Level 2 azalma 20% -> 13%

Level 3 azalma 25% -> 16%

Artık nadir olabilir!

Duyuruda silahların bulunma oranlarında da değişikliğe gidildiği ifade edildi. Tüm bölgeler için geçerli olan bu durum için herhangi bir oran ya da veri paylaşılmadı. Bu nedenle iki silahın nadir olması da mümkün. 

Apex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını Kapatıyor


İlgili uygulamalar
Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ