Apex Legends'a yeni güncelleme geliyor - Haberler - indir.com

Apex Legends'a yeni güncelleme geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 15:11:06
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yakın zaman önce oyun piyasasına dahil olan ve kısa sürede büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Apex Legends oyunu gerek karakterlerin özellikleri gerek dansları gerekse özel bir evren içerisinde oynanıyor olması oyuncuların beğenisini kazanıyor. Oyunun her sahnesi özenle hazırlanmış olup oyunculara çeşitli güçlendirme imkanları sunmaktadır. Adından bir hayli söz ettiren oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Apex Legends bugünler de yeni bir güncelleme ile karşı karşıya. Her adımda daha da gelişen ve güçlenen Apex Legends oyunu yeni güncelleme ile birçok yenilik ile karşı karşıya gelecektir. Diğer oyunlara göre aktif olarak en çok oyuncu sayısına sahip olan Apex Legends, 1.1 sürümü ile güncellendi. Yeni güncelleme ile Apex Legends dünyasında gelen özellikleri yazımızın devamında inceleyelim.

Apex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyorApex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyor

Güncelleme için önemli uyarı

Bugün itibariyle Apex Legends 1.1 güncellemesi resmi olarak yayınlandı. Oyunda bulunan birçok sorun 1.1 güncellemesi ile giderildi, çeşitli iyileştirilmeler gerçekleştirildi ve bunun yanı sıra aynı zamanda yeni özellikler de Apex Legends oyun dünyasına katıldı. Nerede olursanız olun Apex'in dünyasında çılgınlar gibi eğlenebilir ve kazanan kişi olmaya yönelik hareket edeceksiniz. Fakat güncelleme yaparken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta söz konusudur. Apex Legends 1.1 güncellemesini yaptıysanız, şirket  yeni bir patch yayınlayana kadar oyun içi satın alım işlemleri yapmanız fayda vardır. Bunun sebebi ise, 1.1 güncellemesi ile gelen bazı sorun sonucunda çeşitli hesaplarda sıfırlanma işlemleri gerçekleşmiş olabiliyor. 

Oyunun yama notlarına gelecek olursak, Apex Legends dünyasına "Son kadro" adlı bir özellik geldi. Son kadro adlı özellik sayesinde son oynadığınız oyundaki takım arkadaşlarınız ile tekrar farklı bir maç içerisinde yer alabilirsiniz. Bu son derece heyecan verici bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesinde kapatmak zorunda kaldığınız oyununuza daha sonra tekrar aynı arkadaşlarınızla oynama şansı bulabilirsiniz. 

Yama ile gelen özellikler

- 1.1 güncellemesi ile beraber gelen güncellemede Squashing dolandırıcıları için çeşitli iyileştirme işlemleri yapılmıştır. 

- Giriş ekranı ve intro kısmı için sessize alma seçenekleri aktif hale getirildi

- PC’de bir kullanıcıyı rapor etmek istediğinizde hile seçeneği aktif oldu

- Herhangi bir ihtimale karşı CPU hataları için bilgilendirici mesajlar eklendi

- Taretler geliştirildi

- Stabilite için geliştirmeler yapıldı

- Çok sayıda küçük hata düzeltmeleri yapıldı

Apex Legends oyununun 1.1 güncellemesi şu anda yayında ve yeni özellikler oynanmaya başladı. Güncellemeyi yapmak için Origin üzerinden indirebilirsiniz. Yeni güncelleme sonucunda oluşan hatalar ile karşı karşıya kalmamak için güncellemeyi yapmak adına biraz daha beklemekte fayda var gibi gözüküyor. Oyun piyasasına hızla giriş yaparak büyük başarılar elde etmeyi başaran Apex Legends oyununda yapılan güncelleme birçok yenilik içerirken aynı zamanda çeşitli hataları da beraberinde getiriyor. Fakat ne olursa olsun yine Apex Legends'ın zengin oyu içerikleri oyuncuların beğenisini kazanmayı başarıyor. Sizde Apex Legends oyununa dahil olun ve kendinize eşsiz yetenekleri olan bir kahraman karakter seçerek rakiplerinizi arenada yok etmeye başlayın. 

 


İlgili uygulamalar
Apex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını KapatıyorApex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını Kapatıyor
Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!
Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!

PAYLAŞ