Apex Legends’a

Apex Legends’a "Old Ways" etkinliğinin tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 21:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yılın ilk aylarında oyuncuların beğenisine sunulan hayatta kalma temalı oyunu Apex Legends'ın yeni etkinliği Old Ways'in tanıtım videosu tanıtıldı. Yeni etkinlik sayesinde oyuncuların uzun süredir beklediği bir özellik sunuluyor. İkili oynanış ve Kings Canyon haritası bu etkinlik ile beraber kalıcı olarak oyuna ekleniyor. Oyun piyasaya girdiği ilk günden itibaren gerek oynanış şekli gerekse tasarımsal özellikleri ile son derece dikkat çekici bir deneyim sundu. Hayatta kalma teması üzerine tasarlanan oyunlar arasında Call of Duty: Warzone ve Fortnite gibi dev isimlerin ardından başı çeken Apex Legends, geçtiğimiz aylarda 4. sezonu başlatmıştı. 

İlk sunulduğu aylara göre sonraki aylarda oyuncu sayısında ciddi düşüşler ile karşılaşan oyun, tekrar eski günlerine döndürülmek üzere geliştirici firma Respawn Entertainment, bu kapsamda oyuna sürekli yeni etkinlikler ekliyor. Bu etkinliklerin sonuncusu olan Old Ways yarın itibariyle sunuculara eklenecek. Oyuncular yeni etkinliği heyecanla beklerken yapımcı şirket, daha önce farklı oyunlarda da benzerinin görüldüğü 'kasaba ele geçirme' modunu da beraberinde yeni etkinliğin tanıtım videosunu yayınladı. 

Apex Legends, Cadılar Bayramı’nda Kings Canyon’daApex Legends, Cadılar Bayramı’nda Kings Canyon’da

Apex Legends’ın yeni etkinliği; Old Ways

İki hafta boyunca sunucularda kalacak olan bu yeni etkinliğin getirdiği en büyük yenilir, 'Bloodhound’s Trials' adı verilen kasaba ele geçirme modu gibi görünüyor. Bu mod ile beraber oyucular, bilgisayar kontrollü olan canavarlara karşı koymaya çalışırken aynı zamanda denemeleri tamamladıkça yüksek seviyeleri yağmaları da elde etme imkanına sahip olacaklar. Yeni etkinlik ile beraber oyuna eklenecek olanlar bununla sınırlı değildir. Bu moda ek olarak oyuncular, etkinlik sürecinde Old Ways’e özel ögelere oyun içi mağaza üzerinden sahip olabilecek. Old Ways etkiliği aynı zamanda oyuncular tarafından çok sevilen 'ikili oynanış' modunu ve geçtiğimiz günler içerisinde oyuna geçici süreliğine eklenen Apex'in orijinal haritası Kings Canyon'u da kalıcı olarak beraberinde getiriyor. Bu sayede oyuncular farklı bir atmosferde de eğlenebilecekler.

Bu aşamada belki de oyuncular en heyecanlandıran kısım, Kings Canyon ve ikili oyun modunun kalıcı olarak oyuna eklenmesi olacak. 7 Nisan'dan itibaren başlayacak olan bu yeni etkinlik Old Ways, 21 Nisan’a kadar devam edecek ve PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilir bir halde olacak. İlk zamanlarına göre popülerliğini kaybeden bu heyecan verici hayatta kalma oyunun bu şekilde etkinlikler ile beraber eski gücünü elde edemeyeceği de oldukça merak konusudur. Hem tasarımı hem sunduğu özellikleri hem de oynanış deneyimi ile oyuncular tarafından ilk etapta çok beğenilen Apex Legends oyunu rakiplerinin gerisinde kalsa da çalışmalara devam ediyor. 


İlgili uygulamalar
Apex Legends ürünlerini satan resmi online mağaza açıldıApex Legends ürünlerini satan resmi online mağaza açıldı
Tam 3 milyon dolar ödüllü Apex Legends turnuvası başlıyorTam 3 milyon dolar ödüllü Apex Legends turnuvası başlıyor
Apex Legends'a Apex Legends'a "Sevgililer Günü"ne özel ikili oyun modu

PAYLAŞ