Apex Legends'a eklenecek yeni özellikler hakkında önemli sızıntılar - Haberler - indir.com

Apex Legends'a eklenecek yeni özellikler hakkında önemli sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 21:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Oyunseverler tarafından büyük bir beğeniyle oynanan  Apex Legends, yeni bir sızıntıyla gündeme geldi. “İLootGames” isimli YouTube kanalı, Apex Legends oyununa eklenecek yeni yaratığın 3 boyutlu tasarımı sızdırdı.

Yıl içerisinde oyuncularına farklı modlar sunan Apex Legends, iddialara gmre şimdide oyuna üç boyutlu bir tasarım eklemeye hazırlanıyor. Oyuna yeni özelliklerin geleceği bir süredir bilinse de, bu özelliklerin neler olduğuna dair pek bilgi yoktu. Geçtiğimiz gün iLootGames tarafından yayınlanan video oyuna yeni eklenecek yaratıklardan birini sızdırdı. “Titanfall” serisinde oyuncuların karşısına çıkan Prowler, Apex Legends yeni güncellemeyle oyununa da eklenecek.

Apex Legends'a solo mod geliyorApex Legends'a solo mod geliyor

Apex Legends Karakter Yetenek Rehberi

Üç farklı  farklı dış görünümle gelmesi beklenen Prowler’in her bir dış görünüşünün ayrı ayrı renk ve tasarıma sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Görünüm olarak oldukça çarpıcı olması beklenen bu canavarın özelliklerinin de farklı olması bekleniyor. Sızıntılar arasında Prowlers’ın oyuncuları nasıl bulacağını ve avlayacağını gösteren bir animasyon da yer alıyor. “iLootGames” Apex Legends’in köpeği andıran yeni tasarımlar ile karşımıza çıkacağını da belirtiyor.

Apex Legends’in Prowlers’ı ve oyuna eklenecek diğer özellikleri ne zaman yayınlayacağı henüz bilinmiyor. Bazı analistler şu an 4. sezonun ortalarında olan oyun yeni özelliklerin 5. sezon başında eklenebileceğini düşünüyor.

“Kings Canyon” ve “World’s Edge” haritalarının eklendiği Apex Legends için yeni özelliklerle birlikte farklı bir haritanın da eklenmesi bekleniyor. Apex Legens’in yenilikleri hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Apex Legends ürünlerini satan resmi online mağaza açıldıApex Legends ürünlerini satan resmi online mağaza açıldı
Tam 3 milyon dolar ödüllü Apex Legends turnuvası başlıyorTam 3 milyon dolar ödüllü Apex Legends turnuvası başlıyor

Apex Legends'a Prowlers Geliyor


PAYLAŞ