Apex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını Kapatıyor - Haberler - indir.com

Apex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını Kapatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 17:26:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Battle Royal türünde ücretsiz olarak en iyi olan oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan Apex Legend ile heyecanın her anında kendinizi kaybedeceksiniz. Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen Apex Legend, Fornite ve PUBG gibi piyasayı kasıp kavuran oyunlara taş çıkaracak nitelikte özellikler ile geldi. Muhteşem karakter desteğine sahip olan oyunda kendinize bir kahraman karakteri seçiyor, başarılarınız doğrultusunda karakterinizin özelliklerini geliştiriyor ve adından gelişim göstererek saha içerisinde hayatta kalmaya yönelik hareket ediyorsunuz. Apex Legend piyasaya girdiği günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına almayı başardı. Ücretli olan diğer oyunlardan bile daha fazla tercih edilmeye başlayan Gelişmiş düzeyde olan özelliklerine rağmen oyun oldukça yeni bir sistem doğrultusunda geliştirildiği için oyuncular şu an için acemilik çekiyor. 

Apex Legends'e Yeni Bir Karakter GeliyorApex Legends'e Yeni Bir Karakter Geliyor

Buna rağmen gün geçtikçe etkilediği kitleyi artırmayı başaran Apex Legend, yeni oyuncu özellikleri ile de gelişim göstermeye devam ediyor. Oyunun en önemli noktalarından biri oyuncuların özelliklerini doğru bir şekilde öğrenmek ve kontrol mekanizmasında etkin bir şekilde rol almak. Diğer oyunlara göre Apex kısa süre içerisinde oyun dünyasının yükselen yıldızı olmaya hak kazandı. Kullanıcı kitlesinin arttığı yönünde piyasaya giren bilgiler oyunun geliştirici firması Electronic Arts‘ın yaptığı açıklama ile de doğrulandı. Şu an için Apex oyuncu sayısının 50 milyonu aştığını dile getiren şirket gelecek zaman da daha fazla oyuncuyu etkisi altına alacak gibi gözüküyor. Battle royal tarzında tasarlanan Apex Legend oyununun, piyasadaki en büyük rakipleri elbette ki Fornite ve PUBG. Fornite oyun piyasasına dahil olalı oldukça uzun zaman olmasına rağmen şu an için üye sayısı 200 milyon civarında. Apex Legend rakipleri ile arasındaki farklı kapatma konusunda usta bir şekilde yol kat ediyor. 

Apex Legend, Zirvede Yerini Almaya Hazırlanıyor

Xbox One, PS4 ve PC üzerinde oyuncularla buluşan Apex Legend ile Fornite arasında bulunan fark oldukça büyük. Fakat yapılan araştırmalar doğrultusunda aradaki farkın kısa süre içerisinde kapanacağı yönünde. Şu an 50 milyon kullanıcıya sahip olan Apex Legend'ın sayısına Fornite piyasaya girdiğinden dört ay içerisinde ulaşmıştı. Apex ise var olan kullanıcı sayısını yaklaşık bir ay içerisinde elde etti. Bu bilgi doğrultusunda hareket ettiğimiz sürece Apex çok kısa süre içerisinde rakiplerini yakalayacak rakamlara ulaşacak gibi gözüküyor. 

Apex Legend, kısa süre içerisinde elde ettiği başarıyı oyun geliştiricisi Respawn Entertainment‘ın CEO’su Vince Zampella da Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaparak kutladı. CEO Zampella, Apex'in başarısından dolayı Apex'i tercihe den oyunculara da teşekkür etti. Oyuncuların sevineceği güncelleme haberi ise Electronic Arts'ın internet sitesinden geldi. İlk güncelleme Mart ayı itibariyle yayınlanacak. Apex'in bu başarısına rağmen Fornite zirveyi kolay kolay vermeyecek gibi gözüküyor. Şu an sekizinci sezonu başlayan Fornite yeni özellikleri ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Fakat buna rağmen Fornite, yeni özellik sunarken Apex Legend'ın en beğenilen özelliklerin ilham alıyor. 

 


Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!
Fortnite, Apex Yüzünden 8. Sezon Battle Pass'i Ücretsiz YapıyorFortnite, Apex Yüzünden 8. Sezon Battle Pass'i Ücretsiz Yapıyor
Apex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha KırdıApex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha Kırdı

PAYLAŞ