Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı! - Haberler - indir.com

Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 11:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Piyasaya sunulduktan sonraki 72 saat içinde 10 milyon oyuncu barajını aşmayı başaran Apex Legends, adeta gövde gösterisi yaptı. 

EA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends Yayınlandı

Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?

Battle Royale türündeki yeni oyun Apex Legends, piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren adeta rakiplerini unutturdu. En çok konuşulan oyunlardan birisi olmayı başaran yeni oyun Apex Legends, kısa süre içerisinde 1 milyon oyuncuya ulaşmıştı. 8 saat gibi bir süre içerisinde yaşanan bu rekorun hemen ardından 72 saat itibari ile yeni bir rekor daha geldi.

Rekorlar arka arkaya geliyor

Apex Legends indir

PUBG ve Fortnite gibi sektörde güçlü rakiplere sahip olan oyunun böylesine zorlu bir ortamdan hiç zorlanmadan çıkması ve rakiplerine ciddi bir üstünlük kurması oldukça dikkat çekti. İlk 8 saatte 1 milyon oyuncuya ulaşan oyun ilk gün itibari ile 2,5 milyon oyuncuya 72 saat sonrasında ise 10 milyon oyuncuya ulaştı.

Respawn Entertaintment‘in CEO‘su Vince Zampella tarafından yapılan açıklamalarda oyunun 10 milyon oyuncuya ulaştığı belirtildi. Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile durumu kutlayan CEO, oyuna değer veren tüm oyunculara hesabı üzerinden teşekkür etti.

“Hayal etmemiştik”

CEO yaptığı açıklamalarda bu kadar kısa süre içerisinde böylesine bir yükseliş beklemediklerini söyleyerek özel bir itirafta da bulundu. Oyunun popüler olmasından dolayı son derece mutlu olduğu görülen CEO aynı zamanda oyunculara müjde verdi. Açıklamalara göre oyunda yenilikler kısa süre içerisinde sunulacak. 

Apex'i Diğer Battle Royale Oyunlarından Ayıran Özellikler

PUBG 6 ayda ulaşamamıştı

Apex Legends’in yakaladığı 10 milyon başarıya PUBG ancak 6 ayda ulaşabilmişti. Bu açıdan tüm istatistikleri ile rakiplerini geride bırakmayı başaran yeni ve ücretsiz Battle Royale türündeki oyun, rakipleri için oldukça zorlu bir süreç başlattı.


İlgili uygulamalar
Battle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdıBattle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdı

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ