Apex Legends Oyun Piyasasını Darmadağın Ediyor - Haberler - indir.com

Apex Legends Oyun Piyasasını Darmadağın Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 11:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Apex Legends, yeni çıkmasına rağmen diğer oyunları gölgesinde bırakmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde 10 milyon barajını geçen Apex Legends şimdi de 25 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. Battle Royale dünyasına bomba gibi düşen Apex Legens, hem oynanış mekanikleri hem de görsel açıdan oyunculara büyük bir zevk yaşatıyor. 

Apex Legends İçin Ömür BiçildiApex Legends İçin Ömür Biçildi

Apex Legends Oyun Piyasasını Darmadağın Ediyor

Ücretsiz olarak piyasaya çıkan Apex Legends, yaklaşık olarak 8 gün önce çıkmıştı. Oyun çıkar çıkmaz büyük bir kitleye ulaşmayı başardı ve bu başarı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. 10 milyonluk oyuncu barajını açan Apex Legends, şimdi de 25 milyonluk oyuncu barajını aşmayı başardı. Beta sürecinde 3 yıldır piyasada olan Fortnite, 8.3 milyonluk bir rakama ulaştığını göz önüne alırsak, oyunun ne kadar başarılı olduğunu görebiliriz.

Respawn tarafından açıklanan bazı bilgilere göre Twitch platformu içerisinde 48 yayıncı ile Apex Legends turnuvası yapılacak. Herkese açık bir şekilde yayınlanacak olan bu yayını Twitch platformu üzerinden de izleyebilirsiniz. Ayrıca bizde sizler için Apex Legends'i inceledik ve bir video çektik. O videoya yazımızın sonundan ulaşabilirsiniz. 


Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!
Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?
Mobil platformda, Apex: Legends yerine oynayabileceğiniz 5 bomba oyunMobil platformda, Apex: Legends yerine oynayabileceğiniz 5 bomba oyun

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ