Apex Legends Karakter Yetenek Rehberi - Haberler - indir.com

Apex Legends Karakter Yetenek Rehberi

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 14:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apex Legends karakter yetenekleri, Apex Legends oyunun yeni olmasından dolayı oldukça merak ediliyor. Apex oyunun çıkmasının üzerinden daha 3 gün geçmesine rağmen oyun çok büyük bir ilgi gördü. Hatta bu oyun canlı yayın platformlarında içerik kategorisinde en üst sıralarda yer alıyor. Piyasada bulunan bazı Battle Royale oyunlarının eksikliklerini tamamlayan ve çok daha iyi bir oynanış sunan Apex Legends'in içerisinde bulunan karakterlerin yeteneklerinin tamamı bilinmiyor. Bu yetenekleri öğrenmeniz açısından sizlere anlatalım...

Apex Legends indir

Apex'i Diğer Battle Royale Oyunlarından Ayıran ÖzelliklerApex'i Diğer Battle Royale Oyunlarından Ayıran Özellikler

Apex Legends Karakter Yetenekleri

BLOODHOUND

apex legends karakter yetenekleri - Boodhound

İzci diyebileceğimiz bu karakterin çok işlevsel özellikleri bulunuyor. Bu özellikler sayesinde herhangi bir düşmanı takip edebilir veya etrafınızda düşman olup olmadığını görebilirsiniz. Karakterin özellikleri şu şekilde:

  • Pasif: Düşmanları bulmak için, düşmanlara ait ipuçlarını geride bırakır. Bu pasif düşmanların açtığı kapıları, bıraktığı eşyaları vb. şeyleri görmenize olanak sağlar.
  • Taktiksel: "Q" tuşu olarak standart bir şekilde aktif edilen bu yetenek, etrafınızdaki düşmanları ve düşmanlara ait eşyaları gösterir, işaretler.
  • Ulti: Sizi avcıya dönüştürür. Bu avcı modu sırasında düşmanların ayak izlerini görebilirsiniz. Ayrıca düşmanlar ekranınızda kırmızı bir şekilde gözükür. Bu sayede rahat bir şekilde ateş edebilir veya izlerini sürebilirsiniz.

GIBRALTAR

apex legends karakter yetenekleri - Gibraltar

Adeta tank gibi sağlam bir karakter olan Gibraltar, etraftaki düşmanların saldırısından korunmanız için kalkan açabilir ve takım arkadaşlarını en iyi şekilde koruyabilir. İşte karakterin yetenekleri şu şekilde:

  • Pasif: Silahın altında saldırıları azaltan bir kalkan açar.
  • Taktiksel: Yere bir kalkan indirir ve 15 saniye boyunca saldırılardan etkilenmez hale gelir.
  • Ulti: Sis ile işaretlenen yere bomba yağdırır.

LIFELINE

apex legends karakter yetenekleri - Lifeline

Adeta takımın demirbaşı diyebileceğimiz bu karakter takımınızda var ise hem can hem de cephane veriyor. Bu karakter oyunda kesinlikle alınması gereken karakterler arasında bulunuyor. Oyun şu anda 3v3 şeklinde olduğu için takımınızdan bir kişide bulunması yetiyor. Karakterin yetenekleri ise şu şekilde:

  • Pasif: Takım arkadaşlarınızı çok daha hızlı kaldırır ve kaldırma sırasında kalkan ile korur. Ayrıca iyileştirici maddeleri %25 daha hızlı kullanır.
  • Taktiksel: Yere iyileştirme drone'u bırakır. Bu dron takım arkadaşlarını ve kendini iyileştirmeye yarar.
  • Ulti: Yüksek kalite savunma teçhizatı ile dolu bir paket çağırır.

PATHFINDER

apex legends karakter yetenekleri - Pathfinder

Robotik olan bu karakter, gövdesinde bulunan gülen yüz işareti ile bizleri karşılıyor. Bu karakter bir yere hızlı gitme konusunda uzman. İşte yetenekleri:

  • Pasif: Bir sonraki yüzüğün çıkacak olan yerini belirlemenizi sağlar. 
  • Taktiksel: Bir yere tırmanmak için kullanabileceğiniz bir kanca ateşler.
  • Ulti: Herkesin geçebileceği bir zipline oluşturur.

BANGALORE

apex legends karakter yetenekleri - Bangalore

Bizim de oynamayı en sevdiğimiz karakterler arasında bu karakter bulunuyor. Karakter taktiksel olarak mükemmel bir iş çıkartıyor. Hem sis hem bomba yağmuru yağdırabilen Bangalore, tam bir savaş uzmanı.

  • Pasif: Yerde kayarken veya koşarken herhangi bir ateş almak, karakterin hızını artırıyor. Bu sayede çok daha hızlı bir şekilde hareket edebiliyorsunuz.
  • Taktiksel: Belirlediğiniz bir yere sis bombası fırlatır. Bu sis bombası içerisinde karakterler az da olsa birbirini görebilirken dışarıdan tamamen gözükmez olurlar. 
  • Ulti: Belirlediğiniz yere önce roketler fırlatılır. Yere saplanan roketler bir süre sonra patlamaya başlar ve yüksek hasar verir.

CAUSTIC

apex legends karakter yetenekleri - Caustic

Oyun içi para birimi ile satın alabileceğiniz bu karakter başta kilitli bir şekilde geliyor. Bu karakterin yeteneği, Nox gazından geçen herhangi bir düşmanı görebiliyor. Ayrıca yetenekleri sayesinde Nox gazı salgılıyor. Bu karakter ile düşman bölgelerini çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.

  • Pasif: Gazdan geçen düşmanları tehdit olarak görebilirsiniz.
  • Taktiksel: Düşmanlar tarafından vurulursa Nox gazı açığa çıkartır. En fazla 6 teneke kutu yerleştirebilir.
  • Ultimate: Nox gazı ile geniş bir alana gaz yayar.

MIRAGE

apex legends karakter yetenekleri - Mirage

Bu karakterimiz de kilitli şekilde gelen karakterler arasında bulunuyor. Karakteri oyun içi para ile hemen açabilirsiniz. Karakterin temel özelliği diğer düşmanları şaşırtmaktır. İşte karakterimizin yetenekleri:

  • Paif: Düştüğünüz zaman sizin yerinize ayakta olan bir hologram yaratır ve kendi 5 saniyelik bir görünmezlik sağlar.
  • Taktiksel: Sizi görünmez yapar ve önünüzden size benzer bir hologram yollar. Bu sayede düşmanların yerini öğrenebilirsiniz.
  • Ulti: Bizden birçok hologram yaratır ve kaçmamızı sağlar.



İlgili uygulamalar
Battle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdıBattle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdı
EA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends YayınlandıEA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends Yayınlandı

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ