Apex Legends İçin Ömür Biçildi - Haberler - indir.com

Apex Legends İçin Ömür Biçildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 13:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Battle Royale oyunları arasında piyasaya iddialı yapımlar giriş yapmaya devam ediyor. PUBG ve Fortnite furyası sonrasında yepyeni rakip olan Apex Legends adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyun dünyasına hızlı ve etkili bir giriş yapan Apex Legends çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca oyuncuya erişti. 4 Şubat 2019 tarihi ile beraber piyasaya giriş yapan Apex Legeds oyunu ücretsiz bir Battle Royale oyunu olarak dikkatleri çekti. Ücretsiz olması haricinde oyun içinde para ödeyerek üstünlük sağlamama durumu olduğu için ilk 72 saat içerisinde Twitch üzerinde ilk sıradaki konuma yerleşti. Ayrıca çok kısa bir süre içerisinde oyun 10 milyondan daha fazla bir oyuncu kitlesine erişti.

Apex Legends indir

Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!

Apex Legends Yükselişi Sürüyor

Apex Legends, oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alırken, ABD merkezli video oyun şirketi olan Electronic Arts’ın altında olan bir oyun yapımcısı Respawn Entertainment tarafından Apex Legends yapımının daha en az 10 yıl sektördeki yerini koruyacağı iddia edildi. Apex Legends oyununun pazarda PUBG ve Fortnite gibi iddialı rakipleri olsa da oyunun optimizasyon noktasında bir sıkıntısı olmamasından ötürü PUBG’nin önünde olmuş oluyor. Apex Legends yapımcıları oyuna 10 yıllık bir süreç söylemiş olsalar da asıl durum oyuncular tarafından belli olacak diyebiliriz.

Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!

Piyasanın yeni ve oldukça iddialı bir Battle Royale oyunu olan Apex Legends oyunun sizlerde Origin üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  


Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?
Battle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdıBattle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdı
EA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends YayınlandıEA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends Yayınlandı

PAYLAŞ