Apex Legends Hilecilere Savaş Açtı - Haberler - indir.com

Apex Legends Hilecilere Savaş Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-06 13:07:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Son zamanların en çok tercih edilen oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan Apex Legends oyunu gelişim göstermek adına çeşitli yenilikler yapmaya devam ediyor. Oldukça popüler olan Apex Legends oyununun geliştirici şirketi Respawn Entertainment, bir süre önce oyunda hileye başvuran oyunculara karşı sert bir tavır sergileyeceklerinin bilgisini verdi. Oyunun mevcut kuralları doğrultusunda oynamak yerine hile yolu ile kazanmaya çalışan oyuncuların önüne geçmek adına çeşitli hesaplamalar ile hareket eden şirket bu sorunu ortadan kaldırmak adına çeşitli yenilikler yapacak. Şirket tarafından geçtiğimiz Cuma günü itibariyle yapılan açıklamanın içeriğinde, 770 oyuncunun 300 bin hesabın ve bununla beraber aynı zamanda 4 bin tane, hile satmak ile ilgilenen hesapları engellediğinin bilgisini verdi. Apex Legend oyununun arkasında görev alan ekip, hile satışı işlemleri ile ilgilenen hesaplara karşı mücadele başlattığının bilgisini verdi. 

Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!

Apex Legend ekibi hilecilerin peşinde

Apex Legends dünyasının geliştirici şirketi Respawn Entertainment, söz konusu hile satan hesaplar hakkında yayınladığı bir blog yazısının içeriğinde, hile satan hesaplar ile mücadele içerisinde oldukları süreç hakkında çok fazla detaya sahip bilgi paylaşımı yapmalarının mümkün olmadığını fakat her açıdan bu kişiler ile mücadele edeceklerinin bilgisini verdi. Şirket bu durum karşısında son derece sert bir tavır takınarak asla taviz vermeyeceğinin altını da çiziyor. Apex Legends dünyasında gerçekleşen hileli hamleleri bildirmenin çok daha kolaylaşacağına dikkat çeken şirket, hilelerin tespit edilmesi daha donanımlı kaynaklar ayırdıklarını bildirdi. Respawn Entertainment'in ana şirketi EA'in bünyesinde yer alan farklı alanlardan da hilelerin önüne geçmek adına destek alacağının bilgisini de verdi. 

Oyuncuların haksız kazanç gibi durumlar ile kazanmasının önüne geçmek için ciddi bir çalışma içerisinde yer alan Respawn Entertainment, yakın zamanda oyunun hilelerden arınmasını sağlayacak hamleler yapıyor. Apex Legends oyununa olan ilgi her geçen gün artmakta ve oyunun popüleritesi de her geçen gün daha da artmaktadır. Bu durumda hileci takımın oyuna daha fazla dahil olmasını sağlamıştır. Oyun piyasaya girdiği ilk haftada 25 milyon oyuncu kitlesine sahip olmuştu. İlk ayında ise 50 milyon rakamına ulaşmayı başardı. Oyun piyasaya girdiği günden itibaren düzenli güncellemeler ile gelişmeye devam ederken aynı zamanda şirket, en güçlü silahların dengesini sağlamak, oyuncuların süreçlerini korumak ve darbe kutularını yeniden boyutlandırma gibi değişiklikleri yuna dahil etmişti. 

Düzenli güncellemeleri ile çok daha başarılı bir oynanış sunan Apex Legends, bu günlerde hileciler ile uğraşarak onların önüne geçmeye yönelik hareket ediyor. Oyun piyasasının başarılı isimlerinden Apex Legends adına hazırlanacak olan güncellemeleri birbiri ardında getirmek istemeyen Respawn Entertainment, bu güncellemeler için özel bir takvim oluşturmuştu. Oyun içerisinde yaşanan hileli durumlara karşı mücadeleye başlayacak olan şirket söz konusu bu takvim çerçevesinde ilerleyerek kademeli olarak bir çalışma içerisinde devam etmeye yönelik hareket ediyor. Yapılan çalışmalar sayesinde Apex Legends, oyunculara daha da kusursuz bir aksiyon macera deneyimi yaşatacaktır. 


İlgili uygulamalar
Apex Legends'a yeni güncelleme geliyorApex Legends'a yeni güncelleme geliyor

PAYLAŞ