Apex Legends Haritası 2.Sezonda Değişiyor - Haberler - indir.com

Apex Legends Haritası 2.Sezonda Değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyunculara sunulduğu andan itibaren büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Apex Legends oyunu, her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. Söz konusu bu popüler oyunun 2. sezon fragmanı da oyuncuların beğenisine sunuldu. Gerek görsel açıdan gerek içerikleri itibariyle büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Apex Legends dünyasında sürükleyici bir hikaye peşinden gidecek ve oyunun sonuna kadar rakiplerinizi oyun dışı bırakmaya çalışacaksınız. 

Son zamanlarda dünyanın en iyi ücretsiz battle royale oyunu olarak karşımıza çıkan Apex Legends, 2 sezon fragmanı ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanacak seçenekler sunmayı başarıyor. Oyunun 2. sezonunda büyük harita değişiklikleri ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. Apex Legends dünyasının 2. sezonunda büyük mekan değişiklikleri ve heyecan verici oyun sahneleri içerisinde yer alacaksınız. 

Battle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi AzalıyorBattle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi Azalıyor

Apex Legends'ın 2. sezon fragmanı geldi

PUBG ve Fortnite oyununun yanı sıra aynı zamanda battle royale teması ile üretilen oyunlar arasında oyuncuların beğenisini kazanan Apex Legends, çoğu aksiyon sever oyuncu tarafından büyük ilgi görmüştü. Fakat buna rağmen Apex Legends oyununda yer alan hile ve yenilikler oyunun yavaş ilerleme sorununu ortaya çıkarması ile birçok oyuncu oyundan uzaklaştırmayı başarmıştı. Yaşanan bu olaylar karşısında bir süre sonra Apex Legends oyununun 1. sezonu geldi ve oyuncular için bir hareketlilik sağlandı. İlk sezonda heyecan verici anlar yaşayan oyuncular, Apex Legends oyununun 2 sezonunu heyecanla bekliyorlardır. 2 Temmuz itibariyle Apex Legends'ın 2. sezonunun başlaması ile beraber oyunun tekrardan yükselişe geçerek oyuncu kitlesini artırmaya devam edecek gibi gözüküyor. 

Apex Legends, yeni sezon ile heyecanlandıracak

Oyun piyasasına girer girmez büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Apex Legends oyununun 2. sezon fragmanı oyuncular tarafından beğenileri üzerine topladı. Reddit üzerinden Apex Legends oyununun 2. sezon fragmanını yayınlayan geliştirici şirket, Kings Canyon haritası üzerinde büyük değişiklikler yaparak oyuncuların farklı bir sahnede zaman geçirmesini sağlayacaklar. Aksiyon dolu oyun sahneleri ile oyuncuların nefessiz bir aksiyon içerisinde yer almasını sağlayan Apex Legends oyununun harita değişiklikleri ile beraber oyunculara yepyeni oyun sahneleri sunacak. 

Strateji daha fazla önem kazanıyor

Oyuncular tarafından sevilerek oynanan Apex Legends oyununun 2. sezonu ile beraber gelen tek yenilik elbette ki harita yenilikleri değildir. Apex Legends oyun dünyasında yer alan yeniliklerden biri de hayvan saldırıları olacak. Arena içerisinde her an karşınıza çıkacak olacak hayvanların saldırılarına karşı dikkatli olmalı ve daha uzun süre platformda yer almaya yönelik stratejiler üzerinde çalışmalısınız. Gözünüzü dört açın ve hayvanların saldırılarına karşı dikkatli bir savunma ile hayatta kalmaya odaklanın. Apex Legends oyununun yeni sezonu ile beraber oyuncular hayvan saldırıları ile karşılaşacaklar. 

Dünyanın en popüler oyunu Apex Legends'ın resmi ikinci sezonun tanıtımı, ilerleyen günlerde yapılacak. PUBG ile Fortnite gibi battle royale temasına sahip olan Apex Legends, her geçen gün daha da büyük kitleleri etkisi altına almaya devam ediyor. 

 


İlgili uygulamalar
Apex Legends Hilecilere Savaş AçtıApex Legends Hilecilere Savaş Açtı
Apex Legends'in Mobil Versiyonu GeliyorApex Legends'in Mobil Versiyonu Geliyor
Apex Legends 2.Sezon Efsane Geliyor!Apex Legends 2.Sezon Efsane Geliyor!

PAYLAŞ