Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu! - Haberler - indir.com

Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-11 13:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Apex Legends piyasaya sunulduktan sonra tüm oyuncuları kendine çekmeyi başarırken şimdi de e-spor takımlarını etkisi altına aldı. İşte yaşanan gelişmeler. 

Apex Legends'te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!

Apex Legends İçin Ömür BiçildiApex Legends İçin Ömür Biçildi

Battle Royale türünün en başarılı örneklerinden birisi olan Apex Legends, piyasaya girişi sonrasında ortalığı kasıp kavuruyor. Yaklaşık 1 ay içerisinde piyasaya sunulan ve bu süreç içerisinde 50 milyon oyuncuya ulaşmayı başaran oyun, diğer oyunlardan ayrılan özellikleri ile dikkat çekmişti. Yaşanan bu hızlı yükseliş Twitch gibi alanlarda da net bir şekilde görülmeye başladı. Öyle ki çiçeği burnunda oyun platformda Fortnite’ı geçmeyi başardı. Üstelik oyun giderek artan popülerliği ile birlikte sektördeki diğer tüm oyunlara karşı da ciddi bir tehlike arz ediyor.

Apex Legends için takımlar kurulmaya başlandı!

Diğer oyunlardan yakından tanıdığımız pek çok ünlü takım, Apex Legends için takımlarını kurmaya başladı. Bu konuda yavaş yavaş yeni tanıtımlar ve duyurular da yapılıyor. Şu ana kadarki süreç içerisinde TSM, 100 Thieves, Gen.G ve NRG başta olmak üzere pek çok takım, Apex Legends geçişini başlatmış durumda. Bu konuda en dikkat çeken gelişim ise Liquid oldu. Takım Call of Duty: Black Ops 4 için oluşturmuş olduğu takımı tamamen oyundan çektiği gibi takımı Apex Legends’a taşıdı. Böylece Apex Legends başka bir oyundaki takımı tamamen kazanmış oldu. Üstelik bu tek örnek de değil. 

Apex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını Kapatıyor .

Blockout oyuncuları Apex Legends’e geçiyor!

Son dönemlerde ilginin giderek azaldığı blockout için Apex Legends ile birlikte hareketlilik gözleniyor. Öyle ki konuyla ilgili Liquid’in oyuncularından Tanner tarafından yapılan değerlendirmede de bu detaya vurgu yapıldı. “Son zamanlarda geliştiricilerin “blackout” etkinliklerine olan ilgisi azalmıştı. Sadece üçüncü taraflar tek başlarına bir şeyler yaparak bu alanı desteklemeye çalışıyordu. Turnuva organizatörlerinin ilgisizliğinin ardından Apex Legends’ın ortaya çıkması ve Respawn’ın e-spor sahnesine destek sözü vermesiyle birlikte rekabetçi ‘blackout’ oyuncularının büyük kısmı Apex Legends’a geçti.” diyerek konuya dair farklı bir görüşü dile getiren oyuncu, Apex Legends’in oyuncu ve firmalara yönelik sağladığı avantajları da dile getirdi.

Takımlar için yapılan oyuncu tanıtımlarında diğer oyunlardan önemli oyuncuların da transfer edildiği görüldü. Overwatch dışında Team Fortress 2 Destiny ve H1Z1 gibi oyunlarda gördüğümüz pek çok oyuncu için şu anda Apex Legends bir numara olmuş durumda.

Apex Legends sözünü tutabilecek mi?

Apex Legends için yaşanan bu değişimin arka planında Respawn tarafından yapılan açıklama bulunuyor. Öyle ki e-sporu destekleyeceğini söyleyen firma, bu açıklaması ile birlikte güven yaratan bir ortam sağlamıştı. Fakat bu sözünü tutup tutmayacağı ve nasıl bir destek sağlayacağı bilinmiyor. Bunu önümüzdeki aylar gösterecek.

Mobil platformda, Apex: Legends yerine oynayabileceğiniz 5 bomba oyun


İlgili uygulamalar
Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!Apex Legends rakip tanımıyor! 10 milyon barajı aşıldı!

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ