Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı! - Haberler - indir.com

Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 10:36:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Piyasaya girmesiyle birlikte tüm Battle Royale oyunlarına damga vuran Apex Legends yeni güncellemenin ardından 500.000 kullanıcıyı hile sebebiyle oyundan engelledi.

Şubat ayında oyunculara hizmet vermeye başlayan Apex Legend, oyuncular tarafından oldukça beğenilerek oynandı. Ücretsiz olmasının da etkin sebepleriyle PUBG'yi tahtından indiren, Twitch izlenmelerinde yanına yaklaşamayacak kadar izlenme alan Apex Legend, ilk sezonu başlamışken, yeni bir güncellemeyle bir çok oyuncuyu oyundan düşürdü.

Apex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyorApex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyor

Yeni güncellemeyle birlikte yeni karakter, renk körü modunda iyileştirmeler, performans iyileştirmesi ve Razer Chroma özelleştirmeleri eklendi. Yeni özellik ve optimizasyonların yanı sıra farklı bir gelişme de mevcut.

500.000 Kullanıcı Oyundan Düştü!

Oyun içi hilelere başvuran 500.000 oyuncu Respawn tarafından süresiz oyundan uzaklaştırıldı. Gelecek güncellemelerle birlikte raporlama sisteminin de dahil olacağı söylenen Apex Legends, hile koruma konusunda kendisini daha da geliştireceğini açıkladı.

Razer Chroma desteği ile birlikte oyundaki bir çok efekti, Razer marka ekipmanlarınızla senkronize çalıştırabileceksiniz.

Hile kullanan oyuncuları azaltmak adına Sezon 1 Battle Pass'in 12 Mart'da gelmesi beklenirken daha da gecikeceği duyurulmuştu. Ertelenmenin asıl nedeni oyundaki hile kullanan kişilerin fazla olması.


İlgili uygulamalar
Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!
Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ