Apex Legends 2.Sezon Efsane Geliyor! - Haberler - indir.com

Apex Legends 2.Sezon Efsane Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-19 14:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Battle Royal türünde geliştirilen Apex Legends oyunu, kısa süre içerisinde büyük kitleleri etkisi altına almış olan heyecan verici bir aksiyon oyunudur. Eşsiz oyun karakterleri ve heyecan verici oyun sahneleri ile oyunculara bambaşka bir serüven yaşatan Apex Legends'ın 2. sezon bilgisi bu ayın ilk günlerinde duyurulmuştu. Artık ise Apex Legends oyununun 2. sezonu ile ilgili yeni detaylar yayınlanan yeni güncelleme ile beraber bizlere duyuruldu. 

Apex Legends battle royal oyununun 2. sezon duyurusunda, L-Star LMG tanıtılmıştı. Yeni oyun sezonunda gelecek olan silahlar, normal olarak yerde bulabileceğiniz silahlar olmayacak, bunlar yalnızca paketlerden gelecek. Cephaneliğini geliştirmek için elinizde bulunan imkanları değerlendirerek rakiplerinize karşı daha da güçlü olmaya yönelik hareket edeceksiniz. Bugün itibariyle yayınlanan güncelleme ile, yeni silahın tasarımcısı Sean Slayback, silah hakkında “Açık konuşmak gerekirse, bu bir canavar” yorumunu yaptı. 

Battle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi AzalıyorBattle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi Azalıyor

Apex Legends, yeni güncelleme ile sevindiriyor

Karakterlerin eşsiz yeteneklerini özgün becerileriniz ile birleştirerek arenada rakiplerinizi ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceğiniz Apex Legends oyunu 2. sezon bilgisi ile yeni bir boyut kazanmayı başarıyor. Daha güçlü silahlar, daha donanımlı karakterler ve bununla beraber daha da heyecan verici bir oyun deneyimi için oyununuzu güncelleyerek oyunun 2. sezonuna başlayın. Bu heyecan verici oyununun 2. sezonunda gelecek olan L-Star adlı mühimmat oyunda yer alan diğer silahlardan çok daha büyük, etkili ve ağır olacak. Bu da demek oluyor ki güçlü bir hamle yapmak için hareketlerinizden biraz ödün vererek rakiplerinizi oyun dışı bırakmanız gerekiyor. Ağırlıktan sonraki bir diğer sorun ise silahın bir anda çok fazla ısınıyor olmasıdır. Hızlı ve sürekli olarak kullanılması halinde L-Star adlı silahın merceği kırılacak ve tekrar tamir edilmesi için biraz zaman geçmesi gerekecek. 

Slayback, bunların yanı sıra aynı zamanda oyunun 2.sezonu ile ilgili bir kaç yenilikten daha söz etti. Alternator ve RE-45'in kalkanlarına olan hasar gün geçtikçe daha da artacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda Mozambique de bulunan kalkansız düşmanlara karşı aynı anda daha fazla hasar erilecek. İkinci sezon ile beraber gelecek bir diğer yenilik ise, oyuncuların kullanacakları cephanelik kapasitesi daha da artacak ve enerji ile çalışan silahlar için yeniden yüklenme süresi daha da azaltılacak. Apex Legends oyununun ikinci sezonu 2 Temmuz tarihi itibariyle oyuncuların beğenisine sunulacak. 

Oyuncuların kusursuz bir deneyim yaşaması adına her geçen gün daha da geliştirilen ve oyunculara daha fazla güç sağlayan Apex Legends oyununda kazanan kişi olmak adına özgün taktikleriniz ile oyunun güçlendirici ögelerini birleştirerek daha uzun süre platformda yer almaya özen gösterin. Birbirinden farklı seçenekler ile zenginleştirilen Apex Legends oyununda yer alan her bir karakterin birbirinden farklı güçleri vardır. Bu güçleri kedi lehinize kullanarak arenada karşınıza çıkan tüm rakiplerin hakkından gelmeye yönelik hamleler yapacaksınız. Eşsiz bir maceranın peşinden gitmek için sizde kendinize bir karakter seçin ve 2. sezonun yenilikleri ile eğlencenin tadını çıkarın. 

 


Apex Legends Hilecilere Savaş AçtıApex Legends Hilecilere Savaş Açtı
Apex Legends'in Mobil Versiyonu GeliyorApex Legends'in Mobil Versiyonu Geliyor

PAYLAŞ