Apex Legends 10. Sezon Ne Zaman Başlıyor? - Haberler - indir.com

Apex Legends 10. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 15:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi olan Apex Legends 10. sezon ile birlikte pek çok oyun içi yeniliği sunacak. İşte yeni sezon hakkında merak edilenler.

Apex Legends 10. Sezon: Emergence kısa süre içerisinde başlayacak. Respawn tarafından geliştirilen oyun, yeni sezon ile birlikte oyun içi karakterler, özellikler ve silahlar ile donatılacak. Bu sayede oyuncular heyecana ara vermemden yeni sezon ile birlikte oyuna devam edebilecek. 

Apex Legends 10. Sezon Yenilikleri Neler?

Yeni sezonda ilk olarak dikkat çeken detay, oyuna eklenecek yeni karakter. Seer ismi ile tanıtılan bu karakter, oyundaki güç dengelerini değiştirecek. Seer, keşif karakteri. Düşmanları gizlice avlama yeteneği ile ön plana çıkan yeni karakter, özel yetenekleri sayesinde oyunda adeta gizli bir izci gibi çalışıyor. Karakteri pasif yeteneği 75 metre içindeki düşmanların kalp atışının duyulmasını ve takip edilmesini sağlıyor. Taktik yeteneğinde ise duvarlardan geçebilen ve güçlü bir patlama yaratan mikro dronelar çağrılıyor. Diğer yetenek ise silahlarla kuşatılmış ve düşmanların yerlerini belli eden güçlü mikro drone oluşturuyor. Hikayesi ile de oldukça dikkat çeken bu karakter, Apex Legends’in bundan sonraki serüveninde savaşlara yön verecek. 10. sezon ile birlikte güçlendirilecek karakterler Caustic, Horizon, Fuse. Yetenekleri zayıflatılan ise sadece Revenant. 

Harita Değişikliklerinde Neler Var?

Güncelleme oyun haritalarında da bir dizi değişiklikler getiriyor. Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre en önemli değişiklik World's Edge’nin tamamen yok olması. Climatizer ve Epicenter arasında yeni bir dev baraj inşa edilmesi bekleniyor. Arena haritalarında ise 3 yeni farklı harita oyuncuları bekliyor. Yeni eklenen haritalar ise şöyle; Kings Canyon's Hillside, World's Edge's Dome ve Olympus' Oasis. Bu üç harita, Phase Runner, Party Crasher ve Overflow ile birlikte dönüşümlü olarak oyunda yer alacak.

Apex Legends 10. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Şu anda oyunda sınırlı süreli olarak duyurulan Thrillseekers etkinliği bulunuyor. Bu etkinliğin sona ermesi ile birlikte 10. sezon güncellemesini yapacak geliştirici firma, 3 Ağustos itibariyle mevcut güncellemeyi yapacak. Yeni sezon için yapılan tanıtım ise şöyle;





PAYLAŞ