Any.do alışveriş listeleri için kullanıcılara öneri sunacak - Haberler - indir.com

Any.do alışveriş listeleri için kullanıcılara öneri sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 15:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Alışverişe çıkmadan önce "Alınacaklar listesi"  hazırlamayı sevenler için oldukça popüler olan Any.do uygulamasına yeni bir özellik geldi. Bu özelli sayesinde Any.do alışveriş listeleri için kullanıcılara öneri sunacak

Any.do alışveriş listeleri için kullanıcılara öneri sunacak

Aile üyeleri ve arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz akıllı bir market alışverişi listesi hazırlayan uygulama, bu sayede alışveriş sürecini hızlandırmayı amaçlıyor. Any.do'nun algoritmaları, gıda malzemelerini çeşitli kategorilere ayıracak. Bu sayede kullanıcılar markette bir koridordan iki defa geçmesine gerekmeyecek. Bu özelliğe ek olarak, kullanıcılar daha öncesinde hazırladığı listeler doğrultusunda çeşitli öneriler de sunacak. Örneğin; ekmek veya peyniri düzenli olarak satın alıyorsanız, bir sonraki listenizde bunları uygulama ekleyecek. 

İnternetten alışveriş yapanlar, bunlara dikkat etmeli!İnternetten alışveriş yapanlar, bunlara dikkat etmeli!

Trump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilir

Söz konusu olan bu özellik iOS kullanıcıları için yaklaşık olarak üç ay öncesinde kullanıma sunulmuştu. Deneme olarak tanımlanabilecek bir dönem ardından özellik iki platforma da çıkmayı başardı. Any.do tarafından yapılan bir açıklamada iOS cihaz sahibi kullanıcılar sadece yüzde 30'luk bir kısmının akıllı alışveriş listelerine erişimi olduğu belirtildi. Any.do kullanıcıların oluşturacağı listeler için bir sayı sınırlaması gerekiyor. Uygulama, Siri, Google Asistan ve Alexa gibi asistanlar ile beraber çalışması farklı cihazlar üzerinden listelere sesli komutlar eklenmesi konusunda yardımcı olabilir.

 


İlgili uygulamalar
Instagram Hikayelere Alışveriş Özelliği GeldiInstagram Hikayelere Alışveriş Özelliği Geldi
LG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyorLG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyor
İnternetten güvenli alışveriş yapmak için 10 altın kural!İnternetten güvenli alışveriş yapmak için 10 altın kural!

PAYLAŞ