AnTuTu'ya Göre Eylül Ayının En İyi Telefonları Yayınlandı - Haberler - indir.com

AnTuTu'ya Göre Eylül Ayının En İyi Telefonları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 18:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her ay piyasada yer alan en iyi Android akıllı telefonları listeleyen AnTuTu tarafından Eylül ayı içinde en iyi Android telefonlar listesi yayınlandı. Cihazların sentetik test sonuçlarına göre sıralayan firma Antutu bu noktada her ay en iyi modelleri sıralayarak bunları yayınlıyor. Sentetik testler yazılım olarak gerçekleştiği için geçmiş dönemde birçok telefonun bu noktada hileler ile fazla puanlar aldığına şahit olmuştuk. Her ne kadar bu testler tam anlamıyla bir günlük kullanımı yansıtmasa da yinede cihazlar hakkında fikir sahibi olunabiliyor. Test ve karşılaştırma denildiği zaman akla gelen ilk isim AnTuTu’nun Eylül 2018 raporlarına göre zirvede Android ekosisteminin güçlü oyuncu telefonu ROG Phone yer alıyor.

AnTuTu 2018 En İyi Android Telefonlar

Performans Canavarı Razer Phone 2 Ortaya ÇıktıPerformans Canavarı Razer Phone 2 Ortaya Çıktı

Aslında zirvedeki isim sürpriz olmasa da üst sıralara oynaması beklenilen bazı modellerin alt kısımlarda yer alması sürpriz oldu diyebiliriz. Android ekosisteminde bir hayli fazla çeşitliliğe sahip akıllı telefon modeli bulunuyor. Listenin en başında Asus’un oyuncu telefonu olan Asus ROG modelini görüyoruz. Modelde yer alan Snapdragon 845 işlemcisi ve üst düzey soğutucu sistemi sayesinde cihaz oldukça iyi bir performans sergiliyor. İkinci sırada ise Xiaomi’nin oyun yönünde sunmuş olduğu Black Shark adlı modelini görüyoruz.

İşin şaşırtıcı noktalarından olan Samsung’un en güncel ve güçlü modeli olan Galaxy Note 9 modelinin 7.sırada olduğu gözüküyor. Oyun odaklı akıllı telefonlar sahip oldukları soğutma sistemleri ile yüksek performansa dayalı optimzasyonlar sunabiliyorlar. Bu durumda Note 9 bu cihazların arkasına düşmüşken oyuncu modeller olmayan OnePlus 6 ve Vivo Nex S gibi cihazlarında Galaxy Note 9’u geçtiği gözüküyor. Ancak bu sonuçlar sentetik testler olduğu için çeşitli yazılım hamleleri ile yüksek puanlar almak mümkün olabiliyor. Asıl günlük kullanımda bu güçlü modellerin sunmuş oldukları gerçek performanslar elde edilebiliyor.


Razer Phone 2'nin resmi benzer bir cihazın geleceğine işaret ediyor!Razer Phone 2'nin resmi benzer bir cihazın geleceğine işaret ediyor!
Razer'dan oyunculara özel yeni modem: SilaRazer'dan oyunculara özel yeni modem: Sila
Razer Phone 2 Özellikleri Amazon'da GözüktüRazer Phone 2 Özellikleri Amazon'da Gözüktü

PAYLAŞ