Antutu'ya Göre En Hızlı Cihazlar Açıklandı - Haberler - indir.com

Antutu'ya Göre En Hızlı Cihazlar Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonların performans ve grafik testlerini gerçekleştiren servis olan AnTutu tarafından her ay yapıldığı gibi bu ay için de en hızlı Android akıllı telefonlar listelendi. Listeye baktığımız zaman ayın en performanslı ve hızlı 10 akıllı telefonu bizleri karşılıyor. Bu liste Aralık ayı için yayınlanmış olurken raporda bir önceki ayın modellerine göre bir hayli fazla değişikliğin olduğunu görüyoruz. Listenin zirvesinde ayın en hızlı Android akıllı telefonu olarak ZTE’nin Nubia Red Magic Mars modelini görüyoruz. Cihaz baktığımız zaman AnTuTu benchmark testinden tam 320.000 gibi yüksek bir puan almayı başarmış durumda. Bu modelin hemen arkasında ise almış olduğu 309.130 puan ile Kirin 980 işlemci setli Huawei Mate 20 modeli bulunuyor.

AnTuTu Ayın En Hızlı Telefonları

iPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst EttiiPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst Etti

AnTuTu servisi telefon performans testlerini genel olarak üç kategoride gerçekleştiriyor. Cihazın işlemci performansı olarak CPU testi, grafik performansı için GPU ve arayüz için ise UX testinden cihazları geçiriyor. Nihai skor olarak ise bu üç testten alınan puanlar olarak açıklanıyor. Geçtiğimiz yılın oyuncu telefonlarından birisi olan Xiaomi Black Shark ise listenin alt sıralarında yer alıyor. Bu noktada modelin alt sıralarda bulunması oldukça ilginç karşılaşırken Xiaomi’nin bu sürümün yeni bir versiyonunu 2019’da sunması bekleniyor.

AnTuTu Kasım ayının en iyi telefonlarını paylaştı

Listeye baktığımız zaman genel itibariyle Huawei akıllı telefonların yer aldığını görüyoruz. Bu noktada Huawei’nin yeni modelleri oldukça güncel ve hızlı bir işlemciye sahip oldukları için tüm testlerden genel itibariyle yüksek skorlar almış durumdalar. Bir başka Çinli marka ZTE ise Nubia X modeli ile listeye 10.sıradan girmiş durumda. Bakalım yeni ay ile beraber ve 2019’un getireceği yeni modeller ile beraber AnTuTu listelerinde ne gibi değişiklikler olacak göreceğiz.  


Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!
Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktıSamsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı
AnTuTu Kasım ayının en iyi telefonlarını paylaştıAnTuTu Kasım ayının en iyi telefonlarını paylaştı

PAYLAŞ