AnTuTu puanlarına göre Nisan ayının en iyi akıllı telefonları - Haberler - indir.com

AnTuTu puanlarına göre Nisan ayının en iyi akıllı telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-16 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonların performans ve kamera detayları gibi durumları karşılaştıran şirket AnTuTu, Nisan ayının en iyi 7 fiyat/performans akıllı telefon modelinin listesini yayınladı. Liste’de tahmin edilebileceği gibi Redmi, Honor ve Vivo gibi akıllı telefon üreticileri yer alıyor. AnTuTu tarafından geçtiğimiz Nisan ayının en iyi fiyat performans telefon modeli açıklandı. Fiyat kapsamı olarak ise 212 dolar altındaki modeller listeye dahil oldu. Listenin tamamı ise Çin merkezli akıllı telefon üreticileri tarafından oluşturuldu. Listedeki modellerin fiyat performans oranları ise modellerin AnTuTu skorları ile beraber Çin’deki resmi satış fiyatları göz önüne alınarak gerçekleştirildi. AnTuTu puanlarının güvenilirliği noktasında hala şüpheler olsa da gelin listeye göz atalım.

Nisan ayının en iyi fiyat/performans telefonları

Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirvede!Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirvede!

Nisan ayındaki lider fiyat performans modeli Honor 9X cihazı oldu. Model en iyi fiyat performans akıllı telefonu olarak Çin’de yer alıyor. Honor 9X’in donanım özellikleri tarafında ise Kirin 810 SoC modeli ile beraber 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Model Çin’de 1199 yuan fiyat etiketi ile satışa çıkmıştı. Listenin ikinci sırasında ise Redmi Note 8 Pro modelini görüyoruz. Listeye ikinci sıradan giren Note 8 serisi T ve Pro olarak iki farklı versiyonu bulunuyor. Orta segmette popüler cihazlardan olan bu model dünya genelinde 30 milyonu geçkin satış başarısı yakalamıştı.

Listenin diğerlerine bakacak olursak ikinci sıranın ardında Honor Play 4T modeli geliyor. Listenin kalanında sırayla Redmi Note 8, Vivo Z5, Vivo Z5 ve Vivo Y5s modelleri yer alıyor. Nisan ayında 2 Honor, 2 Redmi, 3 Vivo modeli listedeki yerini almış oluyor. Şirketin her ay olduğu gibi Mayıs ayı için de bir liste yayınlaması bekleniyor.


AnTuTu puanlarına göre Mart ayının en iyi akıllı telefonlarıAnTuTu puanlarına göre Mart ayının en iyi akıllı telefonları
Merakla beklenen Vivo iQOO Neo 3’ün AnTuTu başarısıMerakla beklenen Vivo iQOO Neo 3’ün AnTuTu başarısı

PAYLAŞ