AnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştı - Haberler - indir.com

AnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 10:12:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her ay düzenli bir şekilde en performanslı Android cihazlar listesini yayınlayan AnTuTu, akıllı telefonlar için popüler benchmark araçlarından birisi. 2019 yılının ilk listesi ise bugün itibari ile paylaşılarak yılın ilk cihazları paylaşılmış oldu. 2019 yılının Ocak ayı için paylaşılan listede bazı değişiklikler olduğunu sizlere söylemek isteriz.

Listenin Birincisi Yine Nubia Red Magic

Yayınlanan listeye göre Snapdaragon 845 işlemcili Nubia Red Magic Mars, 320 bin 996 puan alarak listenin birinci sırasında yerini alan Android işletim sistemli cihaz oluyor. Listenin ilk üç sırasında herhangi bir değişiklik yok. Huawei Mate 20 listenin 2. sırasında yer alırken, Honor V20 ise 3. sırada yer alıyor. Listenin 4. sırasında ise tekrardan Huawei Mate 20 X yer alıyor. Hemen onun arkasından ise Honor Magic 2 yer alıyor. Xiaomi’nin oyuncu odaklı akıllı telefonu Black Shark Helo modeli de listenin 6. sırasında yer alıyor.

Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyorLenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor

Bir önceki ayın listesinde 5. sırasında olan Huawei Mate 20 Pro iki sıra geriye düşerek bu ay listenin 7. sırasında yer alıyor.  OnePlus 6T 8. sırada yerini korumaya devam ederken listenin son kısmı yeni üyelere ayrıldı. Vivo tarafından tanıtılan hem ön hem de arka kısımda ekrana sahip Vivo Nex Dual Display serisi 9. ve son olarak Asus’un oyun odaklı akıllı telefonu olan ROG Phone 10. sırada yerini aldı.


Türk geliştirici, AnTuTu sonuçlarını yükseltmenizi sağlayacak uygulama geliştirdiTürk geliştirici, AnTuTu sonuçlarını yükseltmenizi sağlayacak uygulama geliştirdi
Antutu'ya Göre En Hızlı Cihazlar AçıklandıAntutu'ya Göre En Hızlı Cihazlar Açıklandı

PAYLAŞ