AnTuTu Kasım ayının en iyi telefonlarını paylaştı - Haberler - indir.com

AnTuTu Kasım ayının en iyi telefonlarını paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 15:04:21
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Her ay olduğu gibi Kasım ayı içindede en güçlü Android işletim sistemine sahip modellerin listesini yayınlayan AnTuTu, yeni bir liste oluşturdu. Listede ise en çok dikkat çeken şey listenin tamamı Çin üreticilerinin modellerinden oluşması. Peki Kasım ayının en iyi telefonları neler?

Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!

18:9 Ekranlı Sony Xperia H8266 AnTuTu'da Görüldü18:9 Ekranlı Sony Xperia H8266 AnTuTu'da Görüldü

Akıllı telefon üreticileri arasında oluşan rekabet bir çığ gibi her geçen gün biraz dada büyüyor. Bu büyüyen rekabet ise ulaşılmaz bir teknoloji hızını doğuruyor. Hal böyle olunca eskiden yılda çıkan telefonlar şimdi ayda çıkar oluyor. Bu firmalar arasında ye alan Çinli firmalar ise doğrusu hızlı bir şekilde bir büyüme gösteriyor. Samsung son dönemlerde biraz daha geriden gelirken Japon menşei olan Sony ile Tayvan menşei olan HTC ise kendilerinden daha az bahsettirir oldu. Zaten AnTuTu tarafından yayınlanan listede ise size bahsettiğimiz bu durumu biraz olsun kanıtlıyor. Kasım ayı içerisinde AnTuTu bünyesinde testler üzerinden oluşturulan listede Android işletim gücüne sahip en güçlü modelleri yer alıyor. 

Liste şu şekilde sıralanıyor;

Listenin üst kısmında yer alan cihazlarda Kirin 980 istilası gözlemlenirken sizlere listede yer alan cihazları sıralamaya başlayacağım. Listenin 1. sırasında ye alan telefon Huawei Mate 20 Pro olurken listenin 2. sırasında Mate 20 X alıyor. AnTuTu listesinin 3. sırasında ise Mate 20 Pro yer alıyor. Listenin 4. sırasında ise Kirin 980 ile çalışan Honor Magic 2 yer alıyor. Listenin 5. sırasında 10 GB'lık RAM özelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Black Shark Helo yer alıyor. Listenin 6.sırasında Çin menşei olan OnePlus'un en üst modeli 6T yerini alıyor. Hemen arkasında gelen ZTE Nubia X ve OnePlus 6 olurken 9. sırada Xiaomi Mi 8 oluyor. 

 


LG G7 ThinQ Antutu Puanı Ortaya ÇıktıLG G7 ThinQ Antutu Puanı Ortaya Çıktı
Antutu Mart 2018'in En İyi 10 Telefonunu YayınladıAntutu Mart 2018'in En İyi 10 Telefonunu Yayınladı
AnTuTu'ya Göre Eylül Ayının En İyi Telefonları YayınlandıAnTuTu'ya Göre Eylül Ayının En İyi Telefonları Yayınlandı

PAYLAŞ