AnTuTu, Aralık 2019'un en iyi telefonlarını açıkladı - Haberler - indir.com

AnTuTu, Aralık 2019'un en iyi telefonlarını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 17:50:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonların performanslarının birbirleri ile kıyaslandığı ve donanım özelliklerine göre puanlamaların yapıldığı platformların başında gelen AnTuTu, Aralık 2019'daki en güçlü telefonların listesini paylaştı. Amiral gemisi kategorisine Vivo damgasını vurdu.

Akıllı telefonları kıyaslama platformu olarak teknoloji hayatında yer alan AnTuTu, Aralık 2019'da platformunda en yüksek puana sahip olan akıllı telefonların listesini paylaştı. AnTuTu'ya göre Aralık 2019'un en iyi akıllı telefon Vivo IQOO Neo 855 Racing oldu. Şirket buna ek olarak orta segment modellerde de zirvenin sahibi oldu.

vivo iQOO 3 5G özellikleri belli olduvivo iQOO 3 5G özellikleri belli oldu

AnTuTu, bu listeyi yalnızca tek bir telefon tarafından alınan en yüksek puana göre düzenlemiyor. Belli telefonların ortalaması alınarak bu puanlar hesaplanıyor. Buna rağmen Vivo, amiral gemisi kategorisinde ilk üç sırayı  Vivo IQOO Neo 855 Racing, Vivo IQOO Pro 5G ve Vivo NEX 3 5G ile sahiplenmiş durumda. Dördüncü ve beşinci sırada yer alan cihazlar ise şu şekilde; OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro.

Amiral gemisi telefonlar

antutu aralık 2019 en güçlü telefonlar

Orta segment telefon sıralamasında  Vivo’yu, OPPO Reno3 Pro 5G takip ederken üçüncü sırayı Honor 9x Pro sahiplendi. Honor ayrıca Honor 20S ve Honor 9X cihazlarıyla ilk beş içerisinde dördüncü ve beşinci sırada yer bulma başarısını gösterdi. 

Orta segment telefonlar

antutu, aralık 2019 en güçlü akıllı telefonlar

AnTuTu'nun yapmış olduğu bu listede ortaya çıkardığı ilginç bir nokta da ise hem amiral gemisi hem de orta segment klasmanlarında bulunan akıllı telefonların neredeyse tamamının Çinli markalara ait olduğu görülüyor. Bu markaların arasına girebilen tek cihaz Tayvan üretimli olan ASUS ROG Phone 2. Aralık ayında bu listenin içerisinde Apple, Samsung ya da diğer akıllı telefon firmalarının hiçbir cihazı bulunmuyor.

Ocak ayı içerisinde çıkacak olan yeni model akıllı telefonların AnTuTu'nun bu listesini nasıl etkileyeceği merak konusu olmuş durumda. 



PAYLAŞ