Anthem'in çıkış tarihi ve detayları paylaşıldı - Haberler - indir.com

Anthem'in çıkış tarihi ve detayları paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-11 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Her yıl oyun fuarları kapsamında ya da bağımsız olarak, video oyun şirketleri tarafından birçok yeni oyun duyuruluyor. Anthem de geçtiğimiz yıl oyun dünyasına duyurulan ve oyun severlerin merakla beklediği oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Anthem'in, normal şartlarda çıkış tarihinin daha erken oyun dünyasıyla paylaşılması bekleniyordu ve bu yıl içerisinde raflardaki yerini alacağı biliniyordu. Fakat sonrasında bu sürenin uzayabileceği haberi geldi. Oyunun çıkış tarihine ilişkin de herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmadı. Oyuncular için tamamen bir muamma olan Anthem, sonunda detaylarıyla birlikte E3 kapsamında ortaya çıktı. Bethesda, oyunun çıkış tarihini de net olarak paylaştı.

Anthem, sadece çevrimiçi durumdayken oynanabilecek

Bioware'in geçtiğimiz yıl duyurduğu ve merakla beklenen yapımı Anthem hakkında merak edilen birçok detaya, E3 2018 konferansı kapsamında yer verildi. Frostbite oyun motoru ile geliştirilen Anthem buna göre, oyun tarzında  Destiny'yi andırabilir. Oyunda farklı bir gezegeni ele geçirmiş kötü varlıklar bulunuyor ve insanlar bu varlıklara karşı hayatta kalabilmek ve savaşabilmek adına direniyor.

Rol yapma ' aksiyon türündeki Anthem'de takım dayanışması büyük önem arz ediyor. Her birimin farklı özellikleri bulunuyor ve bu özelliklerin takım arkadaşlarıyla birlikte nasıl kullanılacağını öğrenmek gerekiyor. Oyuncular Javelin  isimli bir zırha sahip olacak. Oyunda, 4 farklı Javelin süit tipi yer alacak. Bunlar; Ranger, Colossus, Storm ve Interceptor.  Her zırhın görevi de farklı olacak. Bu zırhlar, demir adamdaki gibi uçmanızı sağlıyor. Aynı zamanda hem havada hem karada hem de suda ilerleyebiliyorsunuz. Diğer Anthem oyuncularıyla oyun içerisinde iletişim kurabileceksiniz ve bunda oyuncuların arkadaşınız olması gerekmiyor. Sanılıyor ki bu nedenle, oyunu oynamak için sürekli çevrimiçi kalmanız gerekiyor. Söylenenlerden birisi, mekan değişimlerinde yükleme işleminin olmayacağı yönünde.

Javelinlerde geçerli olacak pilot deneyim puanları olacak. Bir zırhla havada kalma süreniz, zırhın özelliklerinden ziyade, zırh pilotunun deneyim puanlarına bağlı. Oyun modları 3'e ayrılacak bu modlar, Free Play, Formal Missions ve Stronghold şeklinde olacak. Free Play modunda tamamen özgür olarak gezegeni keşfe çıkabilirsiniz.  Formal Missions'ta, gezegen hakkında daha fazla bilgiye sahip olmanıza olanak tanınacak. Son olarak Stronghold'da ise, zorlu etaplar olacak ve burada takım arkadaşlarınızın yetenekleri sınanacak. Anthem, 22 Şubat 2019 tarihinde raflardaki yerini alacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ