Anthem, tarihin en iyi grafik tasarımına sahip oyunu - Haberler - indir.com

Anthem, tarihin en iyi grafik tasarımına sahip oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 10:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Bir hayli iddialı grafik tasarıma sahip olan Anthem, oyun severleri olay örgüsü ile etkisi altına almayı başaracak gibi görünüyor.

Grafik tasarımı ile dikkatleri bir hayli üzerine çekmeyi başaran Anthem, Bioware tarafından geliştirildi. Grafik tasarımı ile gündemimize konuk olmayı başaran oyun, uzun bi süre konuşulacak gibi duruyor. Özel atmosfer konusu ile tüm oyun severlerin ilgi odağı olacağına eminim. Geçtiğimiz yıl fragmanını yayınlayan oyun, birçok oyun severde etki bırakmayı başardı. Hatta öyle ki insanlar ciddi anlamda heyecanlandı. Uzun bir süredir oyun üzerinde çalışan oyun geliştiricileri, 4 yıl gibi bir süreden sonra Destiny ve Borderlands’i bir araya getiren ilginç bir yapım olabilir. Farklı oynanış biçimlerini bünyesine dahil edecek olan Anthem, Javelin ismi verilen zırh yardımı ile görevleri oyuncuların gerçekleştirmesini isteyecek.

Grafik tasarımı sayesinde oyuna bağımlı olabilirsiniz.

2017 yılında ilk olarak Xbox One X için duyurulan oyun, ilk defa o zaman karşımıza çıktı. Grafik tasarım konusunda bir hayli iddialı giriş yapan oyun, birçok anlamda oyun severleri büyüleyecek gibi görünüyor. Oyunun bir hikaye örgüsünde gelişeceğini siz okurlarımıza duyuralım. Olay örgüsünde Javelen ismi verilen zırhları kullanan oyun kahramanları insanlığın umudu olarak düşmanlara karşı mücadele ediyor. Zırhların avantajlarını kullanan kahramanlar, başarılı grafik tasarımı ile de insanı ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Oyunu heyecanla beklediğinizi biliyorum. Ancak biraz daha beklemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü oyun 22 Şubat 2019 tarihinde sizlerle buluşmak için hazırlanıyor. Oyun hakkında söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. İlerleyen zaman diliminde yeni haberle karşınızda olacağım.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ