Anthem, Star Wars'a Benzeyecek - Haberler - indir.com

Anthem, Star Wars'a Benzeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-30 18:50:34
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

 E3 2017'de duyurulan, Anthem hakkında, BioWare'in genel müdüründen açıklamalar geldi. Genel müdür Aaryn Flyn'ın, CBC'ye vermiş olduğu  röportajda  oyunun türünün bilim kurgu fantazisi olacağını söyledi ve bununla beraber oyuncuların hikayede Mass Effect'te olduğu gibi detaylı, en ince ayrıntısına kadar anlatılan bir kurgu beklememelerini söyledi. Genel müdür; 'Oyun hikaye anlatımı bakımından Mass Effect gibi değil, Star Wars veya Marvel Evreni gibi olacak' dedi.

Anthem, BioWare'in Dragon Age'den  bu yana duyurmuş olduğu  ilk yeni oyun serisi. Anthem'de insanlığı korumak ve kurtarmak için savaşan Freelancer'lar oynanacak. Verilen bilgilere göre oyunun 2018 sonbaharında çıkması planlanıyor. Mass Effect 1 ve 2'nin baş yazarı Drew Karpyshyn'in Anthem'in yazar kadrosunda olduğunun duyurulması sonucunda  oyunun hikayesine yönelik beklentiler Mass Effect üzerine yoğunlaşmıştı. Oyuncuların beklentilerinin farkında olduklarını dile getiren Aaryn Flynn oyunu şu şekilde açıkladı,"Aynı Star Wars, hatta Marvel evreninde olduğu gibi bu evrende de pek çok inanılmaz şeyin gerçekleştiğini görecek ve bileceksiniz ama bunların neden veya nasıl gerçekleştiğini, nereden çıktıklarını falan öyle çok da detaylı anlatmayacağız. Gerçek bir hardcore bilim kurgu deneyimi istiyorsanız bunun için Mass Effect'imiz var. Anthem'in amacı ise canlı ve egzotik oyun dünyası ile sizi içine çekmek ve eğlenmenizi sağlamak olacak."

 Anthem'de karşılaşılan gezegenler, farklı ırklar, o ırklar arasındaki diplomasi ile ilgili detay öğrenilmesi  mümkün olmayacak; oyunda Mass Effect'in Codex'i gibi dileyenlere derin bilgiler sunan bir bilgi kaynağı bulunmayacak .  Anthem'in Destiny'e benzeyeceği sinyalleri  EA'in Anthem'i "10 yıllık bir maceranın başlangıcı" olarak lanse etmesinde verilmişti.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ