Anthem hakkında merakla beklenen demo tarihleri belirlendi - Haberler - indir.com

Anthem hakkında merakla beklenen demo tarihleri belirlendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 11:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

E3 2017'de tanıtılan rol yapma oyunu olan Anthem oyuncular büyük bir ilgisini çekmeyi başarmıştı. Anthem için verilen süre dolmaya başlarken, merakla beklenen bir konu olan demo tarihleri akıllarda soru işareti bırakıyordu. Açıklanan bilgilere göre Anthem hakkında merakla beklenen demo tarihleri belirlendi

Anthem hakkında merakla beklenen demo tarihleri belirlendi

Anthem hakkında merakla beklenen demo sürümlerinin tarihi yaklaşıyor. Geliştirici stüdyo BioWare ve EA, bugün yapılan bir açıklama ile birlikte oyunun resmi olarak demo tarihlerini açıkladı. Electronic Arts'ın internet sitesi üzerinden açıklanan bilgilere göre Anthem herkese açık olarak 1 Şubat 2019 tarihinde başlayacak ve 3 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. Eğer ön sipariş verdiyseniz veya Origin Access üyesi olduysanız bu oyunun demosuna bir hafta önceden ulaşabileceksiniz. Demo PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanmaya başlayacak. Anthem'in demosunun aslında ön sipariş verenlere özel olması bekleniyordu. Fakat Electronic Arts'ın yaşattığı bir sürpriz sayesinde oyuncular bu demoya ulaşabilecekler.

Anthem, Star Wars'a BenzeyecekAnthem, Star Wars'a Benzeyecek

BioWare'ın Frostbite oyun motorunu kullanarak yaptığı bu oyun, çok oyunculu açık dünya oynanışı ile bizleri büyüleyecek. Oyun tam olarak 22 Şubat 2019 tarihinde yayınlanacak. Oyunun tanıtım videosuna ve görsellerine orijinal sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Son dönemlerde oldukça hareketli olan oyun dünyasında en çok beklenen oyunlardan birisi olabilir. Oyunun hem oynanışı hem de grafikleri bakımından oldukça iyi olacağını söyleyebiliriz. Son dönemlerde ortaya çıkan oynanış videoları ve fragman ile beraber oyuncular çok daha fazla meraklandı.


Anthem'in PS4 videosu Xbox'tan alındıAnthem'in PS4 videosu Xbox'tan alındı
EA Play 2018'de Anthem ve yeni Battlefield oynanacakEA Play 2018'de Anthem ve yeni Battlefield oynanacak
Anthem'in çıkış tarihi ve detayları paylaşıldıAnthem'in çıkış tarihi ve detayları paylaşıldı

PAYLAŞ