Anonimsin'de hesap ayarları nasıl değiştirilir? - Haberler - indir.com

Anonimsin'de hesap ayarları nasıl değiştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-24 10:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Kullanıcıların birbirine anonim bir şekilde mesaj göndermesini ve almasını sağlayan Anonimsin uygulaması, kısa süre içerisinde büyük bir popülerliğe ulaştı. Kullanıcılar birbirlerine özel mesaj göndermek, itirafta bulunmak ya da ağır bir şekilde eleştirmek adına bu uygulamayı tercih ediyor. Kullanıcıların bu uygulamayı daha iyi bir şekilde kullanabilmesi adına hesap ayarlarını kişisel bir şekilde ayarlanması gerekiyor. Bunun için kişiler kolay bir şekilde işlem yapabilse de bazı kullanıcılar teknik yetersizlik nedeniyle sorun yaşayabilir. Eğer Anonimsin’de hesap ayarlarınızı değiştirmek istiyor ve bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Anonimsin uygulamasında hesap ayarlarını değiştirmek

Anonimsin uygulamasında hesap ayarlarını değiştirmek için öncelikli olarak uygulamayı açın ve daha sonrasında sol üst kısmında bulunan menü bölümünden hesap ayarları kısmına geçin.

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: CloaqAnonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq

Hesap bilgileri değiştir bölümünde hesabınız ile ilgili tüm detaylar yer alacaktır ve istediğiniz bilgiyi kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. İsim, soyismine cinsiyetten e posta adresine kadar pek çok bilginiz değiştirilebilir durumda olduğundan dolayı istediğiniz zaman bilgilerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir kısıtlama getirilmemiş durumdadır. Üstelik şifre değişikliğini dahi bu alanda yapabilirsiniz.

Eğer hesabınızı devre dışı bırakmak istiyorsanız bu sayfada yer alan devre dışı bölümünü kullanarak hesabınızı pasif duruma getirebilirsiniz. Görüldüğü üzere kişilerin hesabı ile ilgili tüm ayarları kolay bir şekilde yapabilmesi adına gerekli bölümler oluşturulmuştur. Hesap ayarlarına geçiş yaparak sizler de tüm bu işlemleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz. 

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq 


Yerli Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: MasqYerli Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Masq

PAYLAŞ