Anneler Gününde Hediye Edebileceğiniz Apple Ürünleri - Haberler - indir.com

Anneler Gününde Hediye Edebileceğiniz Apple Ürünleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-08 08:23:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Anneler günü yaklaşırken, Apple hediyesine hala karar vermeyenler için kullanıcılara çeşitli öneriler sunuyor. Şirket günü sürekli koşuşturma içinde geçiren annelerinizi rahatlatacak ve enerjilerini yerine getirerek, onları biraz da eğlendirecek özelliklere sahip hediyeler seçmeniz için size seçenekler sunuyor. 

iPhone XR

AirPods Kablosuz Kulaklığın Tüm Detaylı AyarlarıAirPods Kablosuz Kulaklığın Tüm Detaylı Ayarları

iPhone XR Satın Almak İçin 5 Neden

Apple ürünleri arasında en çok sevilenler arasında olan iPhone XR, 2018 senesinde piyasaya sürülmüştür. 3 farklı ürünle aynı anda pazara sürülen iPhone XR giriş seviyesinde bulunan, annenizin kısa sürede benimseyebileceği kısa yollarıyla gayet uygun bir seçenektir. iPhone'lar ile hemen hemen aynı özellikleri taşıyan ancak fiyat açısından daha uygun olan iPhone XR'nin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise geniş renk yelpazesine sahip olmasıdır. Klasikten vazgeçemeyen anneler için siyah, beyaz renk seçenekleri bulunurken, içindeki çocukla her zaman barışık kalan ve bunu yansıtmayı seven anneler için ise, mercan, mavi ve sarı gibi renkleri bulunmaktadır. 12 megapiksel çözünürlüğe sahip olan arka kamerasıyla annelerinizin, en güzel anları fotoğraf ya da HD videolarla ölümsüzleştirmesine yardımcı olabilirsiniz. 4K video özelliğine sahip olması ve farklı depolama seçenekleriyle iPhone XR giriş seviyesinin en kullanışlı telefonlarından biridir.

iPad mini

Yeni Nesil iPad Mini 5 Ortaya Çıktı

Apple tarafından uzun bir süreden sonra yenilenen ve gelişmiş özellikleriyle piyasaya sunulan iPad mini, büyük ekran tablet kullanmayı sevmeyen anneler için oldukça ideal bir seçenektir. Boyutu küçük olmasına rağmen gelişmiş tablet özelliklerine sahip olan iPad mini'de çalışmak, oyun oynamak, film ya da dizi izlemek ve e kitap okumak gibi zaman geçirilebilecek daha birçok alternatif mevcuttur. Yenilen tasarımıyla iPad mini' de artık Pencil seçeneği de bulunuyor. Çizim yapmayı ve düzenlemelere imkan tanıyan iPad mini yaratıcı anneler için kullanışlı bir hediye. 7.9 inçlik ekranıyla kullanım kolaylığı sunan iPad mini, A12 Binoic işlemcisiyle dikkat çekiyor. Yenilenen tasarımıyla zamanın yeniliklerine ayak uyduran iPad mini'in 7 megapiksel ön, 8 megapiksel arka kamerası bulunuyor.

Apple Watch

Apple Watch Hayat Kurtardı

Yenilenen tasarımı ve gelişen özellikleriyle Apple Watch teknolojiyi yakından takip eden anneler için iyi bir hediye alternatifi. Daha büyük ekranla piyasaya sunulan Apple Watch aynı zamanda farklı renk kategorilerine de sahip olması, size hediyeyi özelleştirme imkanı tanıyor. Yüksek tansiyonu ve uyku apneleri tespit edebilme özelliği bulunan Apple Watch sayesinde aynı zamanda annenizin daha sağlıklı olmasını ve daha zinde kalmasını da sağlayabilirsiniz.

AirPods

Apple AirPods 2 yeni rengine kavuştu

Kablosuz kulaklık özelliğiyle AirPods anneler için kullanışlı hediye alternatiflerinden biri. Uzun ömürlü pil özelliği ve Apple aygıtlarıyla kolay entegre olabilmesi sayesinde oldukça kullanışlı olan aynı zamanda kablo karışıklığı ve kopma derdini de ortadan kaldıran Airpods, aynı zamanda kablosuz şarj özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.


Yeni Apple Watch'ın ekranı çok daha geniş olacakYeni Apple Watch'ın ekranı çok daha geniş olacak
iPad Mini 5 modelinden tasarımı ortaya çıkartan sızıntı!iPad Mini 5 modelinden tasarımı ortaya çıkartan sızıntı!
iPhone XR 2'nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Belli OlduiPhone XR 2'nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Belli Oldu

PAYLAŞ